Sultangazi'de gece yarısı silahlı saldırı! 1 hafta arayla 2 kez kurşunladı!

Gece yarısı saatlerinde Sultangazi'de telefon ve aksesuar satışı yapan bir dükkana silahlı saldırı düzenlendi. Kimsenin bulunmadığı iş yerinde yaralanan olmazken, aynı dükkan geçtiğimiz hafta da silahlı saldırı düzenlendiği öğrenildi.

Sultangazi'de gece yarısı silahlı saldırı! 1 hafta arayla 2 kez kurşunladı!

Daha önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen kişi ya da kişiler aynı iş yerine ait Gaziosmanpaşa'da bulunan mağazaya silahlı saldırıda bulunmuştu. Olaydan yaklaşık 2 hafta sonra bu defa Sultangazi'de bulunan mağazanın önüne yaya olarak gelen 1 kişi içeriye rastgele 6 defa kurşun sıktı. Dün gece saat 00.00 sularında gerçrekleştirilen saldırıda, saldırganın yaya olarak kaçtı. Olayda iş yerinin kapalı olması sayesinde ölen ya da yaralanan olmazken kurşunların delerek geçtiği camlar tuzla buz oldu. İçeride bulunan bazı ürünler ise kurşunların isabet etmesi nedeniyle zarar gördü.

Sultangazi'de gece yarısı silahlı saldırı! 1 hafta arayla 2 kez kurşunladı! - Resim : 1

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bölgeyi güvenlik şeridi ile çevirerek önlem alırken olay yeri inceleme ekibi ise çevrede ve iş yerinde inceleme yaptı. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından saldırganların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.