Sultangazi'de korkunç olay! Uçurumdan düşen genç kızın cansız bedeni çıkarıldı

İstanbul Sultangazi’de 16 yaşındaki genç kız taş ocakları çevresinde bulunan bir uçurumdan düşerek hayatını kaybetti. Genç kızın 2 erkek arkadaşı olay yerinden kaçarken 2 kız arkadaşı saatlerce ağladı. Şüpheli olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul Sultangazi'de, 4 arkadaşı ile piknik yapan 16 yaşındaki Elif, arkadaşlarının iddiasına göre uçurumdan atladı. Dün akşam saatlerinde Cebeci Mahallesi Taş Ocaklar mevkiinde yaşanan olayda Elif'in iki erkek arkadaşı olay yerinden kaçarken, iki kız arkadaşı ise olay yerinde saatlerce ağladı. Ekiplerin uzun süren çalışmaları sonucu genç kızın cansız bedeni kayalıklardan çıkarıldı.

Sultangazi'de korkunç olay! Uçurumdan düşen genç kızın cansız bedeni çıkarıldı - Resim : 1

"ABİ YETİŞİN KIZ KENDİNİ ATTI"

Bir görgü tanığı, "Biz aşağıda piknik yapıyorduk. Bir kız bağırarak geldi. Arkasından koşarak inenler oldu. Köpek sesi duyduk köpek saldırdı sandık, tecavüz olayı sandık müdahale edelim dedik. Sonra onlar birbirini tanıyor dedik. Bir on dakika sonra bir tanesi 'Ağabey yetişin kız kendini attı' dedi. Olayın hepsi bu. Keşke ilk başta gitseydik. Buradaki arkadaşlarına göre sevgilisiyle tartışmış." dedi.

Sultangazi'de korkunç olay! Uçurumdan düşen genç kızın cansız bedeni çıkarıldı - Resim : 2

"KENDİNİ AŞAĞI ATTI"

Elif Ç.'nin arkadaşı, "Biz buraya oturmak için geldik. Ondan sonra Elif dedi ki, 'Ben onsuz yaşayamam' dedi. Kafası güzeldi sonra kendini aşağı attı. Biz sevgilisinden ayrıldığından haberdar değildik" ifadesini kullandı.

Sultangazi'de korkunç olay! Uçurumdan düşen genç kızın cansız bedeni çıkarıldı - Resim : 3

Ekiplerin çalışmalarını devam ederken, polis ekipleri iki genç kızın ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.