Sünnet olmamak için evden kaçtı... Bakın kaç yıl sonra geri döndü! Annesi onu görünce hıçkırarak ağladı

Endonezya’nın Klaten eyaletinde 25 yıl önce oğullarını sünnet ettirmek isteyen aile hayatının şokunu yaşadı. 13 yaşındayken sünnet olmaktan kaçmak isteyen çocuk evini terk etti. 25 yıl sonra evine dönen oğullarını gören aile büyük bir sevinç yaşadı. O anlar sosyal medyada duygusal anlar yaşatırken 25 yıl sonra oğlunu karşısında gören anne bayıldı.

Sünnet olmamak için evden kaçtı... Bakın kaç yıl sonra geri döndü! Annesi onu görünce hıçkırarak ağladı

Endonezya’da 1998 yılında oğullarını sünnet ettirmek isteyen aile yaşadıkları olayla şoke oldular. Henüz 13 yaşındayken sünnet olmaktan korkan çocukları evden kaçtı. joko Prayitno, tam 25 yıl önce evden kaçan oğullarını geri getirmek için harekete geçti. Bantul adındaki bir başka kasabada evsiz olarak yaşayan 38 yaşındaki adam, 13 yaşındayken bıraktığı ailesiyle bir araya geldi. Ortaya duygusal anlar çıktı.

Sünnet olmamak için evden kaçtı... Bakın kaç yıl sonra geri döndü! Annesi onu görünce hıçkırarak ağladı - Resim : 1

 
SABAH EVDE BULAMADILAR

Ailesinin tüm aramalarına rağmen bir türlü bulamadıkları çocuğu 38 yaşında karşılarında gören köy halkı büyük bir coşku yaşadı. Sokaklarda yaşamasına rağmen fiziksel sağlığının yerinde olduğu belirtilen adamın akıl sağlığına dair ise birtakım sorunların olabileceği ifade edildi.

Buluşmada konuşan adamın ablası, 1998 yılında sünnet olmaktan kaçmak isteyen kardeşinin kendilerini terk ettiğini söyledi. Kardeşinin uykuya yatmadan önce kendisini sünnet için hazırladığını ancak sabah uyandıklarında onu evde bulamadıklarını belirtti.

 
 Sünnet olmamak için evden kaçtı... Bakın kaç yıl sonra geri döndü! Annesi onu görünce hıçkırarak ağladı - Resim : 2