Süper istilacı bu sefer aç kaldığı için ortaya çıktı. Gece karanlığında harra hurra doğru gelmeye başladılar

Süper istilacı tür bu sefer aç kaldığı için ortaya çıktı. Hatay'da gece karanlığında aniden ortaya çıkan domuz sürüsü yemek aramak için bütün ilçenin altını üstüne getirdi.

Süper istilacı bu sefer aç kaldığı için ortaya çıktı. Gece karanlığında harra hurra doğru gelmeye başladılar

Aç kalan istilacı domuzlar bu kez Hatay'ın Samandağ ilçesinde ortaya çıktı. Gecenin karanlığında harra hurra etrafta koşturan yaban domuzları yemek bulmak için adeta ilçenin altını üstüne getirdiler. 

GECE KARANLIĞINDA İLÇEYİ DOLAŞTILAR

Samandağ ilçesi Tekebaşı Mahallesi'nde aç kalan domuz sürüsü, gece saatlerinde mahalleye indi. Aç kaldıkları için ormandan sürü halinde ilçeye inen istilacı domuzlar gecenin karanlığında sürü halinde adeta ilçenin altını üstüne getirdiler. 

 

Süper istilacı bu sefer aç kaldığı için ortaya çıktı. Gece karanlığında harra hurra doğru gelmeye başladılar - Resim : 1

CEP TELEFONU KAMERASI İLE GÖRÜNTÜLENDİLER

Sürü halinde bir süre gezen domuzlar bir vatandaşın cep telefonuna yansıdı. Bir süre çöp konteynerlerinde yemek arayan domuzlar, geldikleri ormanlık alana girerek gözden kayboldu.

 

Süper istilacı bu sefer aç kaldığı için ortaya çıktı. Gece karanlığında harra hurra doğru gelmeye başladılar - Resim : 2