Süper Kupa'nın iptal edilmesinden kim sorumlu?

Sevgili okurlar, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı bildiğiniz gibi Suudi yetkilerinin takımlarımızın Atatürk tişörtü ve pankartıyla maça çıkmasına izin verilmemesi nedeniyle oynanmadı.

İKİ BAŞKANIN KONUŞMASI GEREKİYOR 

Maçın iptal edilmesinin ardından kamuoyu, olayla ilgili sorumlunun kim olduğunu konuşuyor. Bu konuyu ancak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamalarıyla öğrenebiliriz. İki başkan umarım ortalık toz bulutu olmadan çıkıp gerekli açıklamayı yapar. 

Bazı kişiler bu olaylar üzerinden fazlasıyla algı yapıyorlar. Bu kişiler kendi geçmişlerini unuturak adını ağzına alamayacağı kişileri eleştiriyor. Halk arasında bir söz vardır, "Sen önce aynaya bak" diye. Bu kişiler aynaya bakamayorlar, çünkü bakacak yüzleri zaten yok. Onları kaale bile almamak gerekiyor ama bazen susmak yerine gerekenleri de söylemek gerekiyor. 

TFF AÇIKLAMA YAPMALI 

Umarım artık Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bir açıklama yapıp maç hakkındaki tüm gerçekleri saat saat kamuoyuna anlatır. Bu yaşananlara rağmen mevcut TFF'nin sessiz kalıp görevine devam etmesi kabul edilemez. Herkes her şeyi anlatmak zorundadır. Çıkıp "Ligimizin marka değerini yükselteceğiz" demek kolay. Sözler önemlidir ama o sözler icraatla tamamlanmazsa havada kalır. 

Bence bu konudaki sorumlu maçın Türkiye Cumhuriyeti'nin 100.yılında Suudi Arabistan'da oynanmasını isteyen TFF yöntemidir.