Son dakika haberi... Galatasaray - Beşiktaş maçıyla ilgili flaş gelişme! Derbi erteleniyor mu?

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 29. hafta maçında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Ancak Pazartesi oynanacak maçla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Galatasaray Beşiktaş derbisi ertelenebilir.

Son dakika haberi... Galatasaray - Beşiktaş maçıyla ilgili flaş gelişme! Derbi erteleniyor mu?

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray - Beşiktaş derbisi sahne alıyor. 

Nef Stadı'nda oynanacak maçı Atilla Karaoğlan yönetecek. Ancak Galatasaray - Beşiktaş derbisi ile ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor. 

Galatasaray - Beşiktaş derbisinin ertelenme durumu söz konusu. 

Galatasaray, Beşiktaş derbisinin ertelenmesi için TFF ile görüştü. Bu haber üzerine Beşiktaş Kulübü ile iletişime geçen tv100.com Spor Editörü Mehmet Batuhan Ağır, Beşiktaş Kulübü'nden şu yanıtı aldı: 

''Henüz elimize resmi bir yazı gelmedi, yazının gelmesini bekliyoruz. Öğleden sonra Başkanımız ve yönetim kurulumuz ile bir toplantı yapacağız."

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ: ''Biz de sıkışık fikstürlerden çıktık''

"Biz de ülkemizi temsil ederken hem bu sezon hem de önceki sezonlar çok sıkışık fikstürlerden çıktık. Avrupa deplasmanında 2-3 gün sonra kendi ligimizde İstanbul dışında maçlar oynadık. 

Ertelemeyle alakalı bize gelen hiçbir talep ya da bilgi yok. Pazartesi akşamı eğer hava muhalefeti olmazsa, çıkıp maçımızı oynayacağız. Bu konuda tavrımız net." dedi.

Bir açıklama da Galatasaray cephesinden geldi

Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı: ''Erteleme konusunu Beşiktaş ile de konuşacağız. Onlar istemezse yapabileceğimiz bir şey yok. Çıkar aslanlar gibi oynarız. Biz bu ertelemeyi sadece kendimiz için değil, Türk futbolu için istiyoruz.

Hem saha zemininin bozulmaması , hem Barcelona rovansina daha iyi hazır olmak hem de Istanbul'a gelemedigimiz için erteleme önemli. Belki de hava şartları böyle devam ederse mecburen mac ertelenecek. Barcelona'da 80 bin kişiye karşı oynadık. Burada 50 bin taraftarimiz olacak.

O 50 bin taraftar 250 bin taraftar gibi bize destek verecek. Bu destekle turu geçeceğimize inanıyorum.'' dedi.