Süper Lig ekibi ayrılığı resmen açıkladı! Kötü sonuçlar sonrası bileti kesildi!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, teknik direktör Recep Uçar ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı.

Süper Lig ekibi ayrılığı resmen açıkladı! Kötü sonuçlar sonrası bileti kesildi!

Kayserispor Kulübü’nden yapılan açıklamada “Teşekkürler Recep Uçar” ifadesi kullanılarak şunlar kaydedildi:

Teknik Direktörümüz Recep Uçar ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz.”

Öte yandan Kayserispor, teknik direktörlük görevi için Burak Yılmaz ile anlaşmaya vardı. 

Süper Lig ekibi ayrılığı resmen açıkladı! Kötü sonuçlar sonrası bileti kesildi! - Resim : 1

RECEP UÇAR’IN KAYSERİSPOR PERFORMANSI

Kayserispor'da Teknik Direktör Çağdaş Atan ile yolların ayrılmasından sonra ligin 5. haftasında göreve başlayan Recep Uçar, sarı-kırmızılı takımla 18 Süper Lig, 3 de Türkiye Kupası olmak üzere 21 maça çıktı. Recep Uçar yönetimindeki Kayserispor, Süper Lig'de 7 galibiyet, 2 beraberlik, 9 mağlubiyet alırken, Türkiye Kupası'nda da 2 galibiyet elde ederken, 1 kez mağlup oldu.

Süper Lig ekibi ayrılığı resmen açıkladı! Kötü sonuçlar sonrası bileti kesildi! - Resim : 2

Kayseri ekibi bu dönemde Süper Lig'de Gaziantep FK, Çaykur Rizespor, Hatayspor, Alanyaspor, Kasımpaşa, Trabzonspor ve Pendikspor müsabakalarını kazanırken, Başakşehir ve Adana Demirspor ile berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar; Beşiktaş, Ankaragücü, Fenerbahçe, Konyaspor, Sivasspor, Karagümrük, Galatasaray, İstanbulspor ve Samsunspor'a da kaybetti.

Recep Uçar yönetimindeki Kayserispor, Türkiye Kupası'nda ise Iğdır FK ve Vanspor maçlarını kazanırken, Gençlerbirliği'ne elendi.