Süper Lig’de şampiyon Beşiktaş: Göztepe 1 Beşiktaş 2

Nefes kesen yarış sona erdi! Süper Lig'de şampiyonluğa Beşiktaş ulaştı! Averajın şampiyonu belirlediği ligin son haftasında Göztepe'yi 2-1 yenen Beşiktaş 16. kez zafere ulaştı. Siyah-beyazlılar, Galatasaray'ın da kazandığı haftada 1 averaj farkla şampiyon oldu.

Süper Lig’de şampiyon Beşiktaş: Göztepe 1 Beşiktaş 2

Süper Lig’de 2020-2021 sezonunun şampiyonu Beşiktaş oldu! Son haftaya kalan büyük heyecanda siyah-beyazlılar, İzmir’de Göztepe’yi 2-1 mağlup ederek ligde 16. şampiyonluğunu ilan etti.
Siyah-beyazlılar ilk yarısı 1-1 biten mücadelede ikinci yarıda bulduğu galibiyet golüyle 3 puanı ve şampiyonluğu kaptı. Aynı puandaki Galatasaray da kazanmasına rağmen Beşiktaş 1 gollük averajla önde olduğu için sezonu zirvede kapattı.
Beşiktaş'ın şampiyonluk golü motorlu kuryeden geldi! Rachid Ghezzal sezona damga vurduBeşiktaş şampiyonluk maçında Göztepe’yi 10. dakikada Vida ve 69. dakikada penaltıdan Ghezzal’ın attığı golle 2-1 mağlup etti. Göztepe’nin tek golü ise 24. dakikada Alpaslan’dan geldi.
Beşiktaş gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Siyah-beyazlıların direkt gruplara kalması için Manchester City’nin Şampiyonlar Ligi’ni kazanması ya da Chelsea’nin Premier Lig’de ilk 4’te yer alması gerekiyor.