Süper Lig’e geri döndü! Sergen Yalçın'ın yeni takımı resmen açıklandı! Prensip anlaşmasına varıldı, hayırlı olsun

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına vardı. Akdeniz ekibinden yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz” denildi.

Süper Lig’e geri döndü! Sergen Yalçın'ın yeni takımı resmen açıklandı! Prensip anlaşmasına varıldı, hayırlı olsun

Teknik direktör Nuri Şahin’in Alman ekibi Borussia Dortmund’a gitmesi sonrası Antalyaspor yeni teknik direktörünü buldu. Kırmızı-beyazlı ekip ismi Beşiktaş ile anılan Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına vardı.

"CAMİAMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ"

Bu konuda Antalyaspor’un sosyal medya hesabı X’ten yapılan paylaşımda, “Başkanımız Sinan Boztepe'den yeni yıl müjdesi: Kulübümüz, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz” denildi.

Süper Lig’e geri döndü! Sergen Yalçın'ın yeni takımı resmen açıklandı! Prensip anlaşmasına varıldı, hayırlı olsun - Resim : 1

SERGEN YALÇIN’IN BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Sergen Yalçın, son olarak görev yaptığı Beşiktaş'a iki kupa birden kazandırdı.

Spor Toto Süper Lig'de son haftaya kadar süren mücadelede Beşiktaş, gol averajıyla Galatasaray'ın önünde kalarak şampiyonluğunu ilan etti.

Siyah-beyazlı takım ayrıca Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0 yenerek kupayı müzesine götürdü.

Siyah-beyazlı takımın altyapısında yetişen ve camianın efsaneleri arasına giren Sergen Yalçın, 679 gün takımın başında kaldı.

Süper Lig’e geri döndü! Sergen Yalçın'ın yeni takımı resmen açıklandı! Prensip anlaşmasına varıldı, hayırlı olsun - Resim : 2