Resmi Gazete'de yayımlandı... Şüpheli çocuk ölümlerinin araştırılması için...

Şüpheli çocuk ölümlerinin araştırılması ve bu konuyla ilgili alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi için Meclis Araştırma Komisyonu kurulması kararı ile bazı komisyonların Meclis tatildeyken çalışabilmesi ile ilgili kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yayımlandı... Şüpheli çocuk ölümlerinin araştırılması için...

Böylelikle, Giresun'un Eynesil ilçesinde evinin önünde yaralı bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan başta olmak üzere, şüpheli çocuk ölümlerinin araştırılması ve bu konuda alınması gereken tedbirlerin tespit edilmesi ile ilgili kurulacak Meclis Araştırma Komisyonu kurulacak. Komisyon 12 üyeden oluşacak.

Komisyonun çalışma süresi 3 ay olacak ve gerektiğinde Ankara dışında da çalışmalarına devam edebilecek.

TBMM Genel Kurulunun bazı komisyonların Meclisin tatili ve ara vermesi sırasında çalışabilmesi için alınan kararlar da Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre Plan ve Bütçe Komisyonu, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu ile Dilekçe Komisyonu Meclisin tatili ve ara vermesi sırasında da çalışmalarına devam edebiilecek.

Rabia Naz Vatan, geçen yılın nisan ayında Giresun'un Eynesil ilçesindeki evinin önünde yaralı olarak bulunmuş, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.