Şüpheliyi kovalayan polis aracı kaza yaptı! 2 yaralı

Ataşehir'de şüpheli motosikletliyi kovalayan polis aracı, başka bir otomobille çarpıştı. Otomobilde bulunan 2 kişinin yaralandığı kazada, şüpheli şahıs olay yerinden kaçtı.

Şüpheliyi kovalayan polis aracı kaza yaptı! 2 yaralı

Saat 14.00 sıralarında Ataşehir Ferhatpaşa Mahellesi'nde şüpheli bir motosikletliyi aracıyla kovalayan polis, Seyitnizam Caddesi'nde seyir halinde olan 34 RSR 99 plakalı otomobile çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Şüpheliyi kovalayan polis aracı kaza yaptı! 2 yaralı - Resim : 1

Kazada, 34 RSR 99 plakalı araçta bulunan iki kişi yaralandı. Yaralanan iki kişiden birinin sıkıştığı araçtan itfaiye ekiplerince çıkarılmasının ardından, yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis aracında bulunan ekip ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kazaya sebebiyet şüpheli motosikletli ise olay yerinden kaçtı. Polis ekibi kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. 

Kaza anlarında civarda bulunan Habib Çelikli o anları, "Dışarıda ses duyduk. Polis aracının kaza yaptığını gördük. Motosikletli önde ilerlerken polis aracı arkasından kovalıyordu. Diğer araç cadde üzerinde ilerlerken kaza meydana geldi. Polis aracının çarpıştığı diğer araçta 2 yaralı vardı. Polis aracında bulunan memurların bir şeyi yoktu." ifadeleriyle anlattı.