Sürekli Dizi'nin Mordecai'ı doğada bir fotoğrafçı tarafından canlı kanlı olarak görüntülendi. Onu daha önce doğada hiç görmediniz

Sürekli Dizi isimli Amerikan çizgi dizisinde yer alan bir karakter olan Mordecai, doğada bir fotoğrafçı tarafından canlı kanlı olarak görüntülendi. Onu daha önce doğada hiç görmediniz. Doğadan esinlenerek oluşturulmuş karakter, mavi alakarga olarak tanınan ve Kuzey Amerika'da yaşayan bir canlı. Doğa fotoğrafçısının kaydettiği görüntüler ise sosyal medyada paylaşıldıktan sonra çizgi dizinin hayranlarından çok sayıda yorum geldiği görüldü.

Sürekli Dizi isimli Amerikan çizgi dizisinde yer alan bir karakter olan Mordecai, aslında doğada mavi alakarga olarak bilinen bir canlıdır. Bir doğa fotoğrafçısı tarafından videoya alındıktan sonra sosyal medyada paylaşılan kuşun görüntülerine, çizgi dizinin hayranlarından çok sayıda yorum geldiği görüldü. Pek çok kullanıcı, kuşun altında 'Mordecai' karakterinin görsellerini paylaşıp, "Mordecai, gerçekmiş" şeklinde yorumlar yaptığı görüldü. 

Sürekli Dizi'nin Mordecai'ı doğada bir fotoğrafçı tarafından canlı kanlı olarak görüntülendi. Onu daha önce doğada hiç görmediniz - Resim : 1

MAVİ ALAKARGA

Mavi alakarganın kafasından kuyruğuna kadar açık maviden orta-maviye kadar renkler bulunur. Kafasında da bir ibiği vardır. Renginin kanatlarını açıp uçarken siyaha, gök mavisine ve beyaza doğru dönüştüğü görülür. Altı beyazdır; boynuna doğru da bu renk koyulaşır. Boyu 28 cm olup, kanat aralığı 42 cm'dir. 52 gr ağırlığındadır.