Sıklıkla ölümden bahseden fenomen isim Paige Rice geçirdiği feci kazada 22 yaşında yaşama veda etti

Son birkaç haftadır sıklıkla öldükten sonra nasıl anılmak istediğini anlatan 22 yaşındaki fenomen isim feci bir trafik kazasında yaşamını yitirdi. Güzelliği ile göz kamaştıran fenomen isim Paige Rice, lüks bir araçla girdiği tünelden çıkamadı.

Sıklıkla ölümden bahseden fenomen isim Paige Rice geçirdiği feci kazada 22 yaşında yaşama veda etti

Liverpool tünelindeki trafik kazasında ünlü isim Paige Rice yaşamını yitirdi. Paige, daha birkaç hafta önce annesine ölürse nasıl hatırlanmak istediğini anlatmıştı.

Paige Rice erkek arkadaşına ait lüks araçla Liverpool'daki Queensway tünelinde bir taksi ile çarpışarak hayatını kaybetti. İngilliz gençler sıkı takipte oldukları Paige Rice'ın öldüğüne inanamadı. 

Instagram'da 18.000'den fazla takipçisi olan bir sosyal medya fenomeni Paige Rice, güzelliği ile her geçen gün kitlesini genişletiyordu. 

Kazada ağır yaralanan Paige hastaneye yetiştirilse de çabalar boşa gitti ve hayatını yitirdi. 40'lı yaşlarındaki taksi şoförününün ise hayati tehlikesi hala sürüyor.

Paige Rice Birmingham'daki Valentine Theatre School'da dans eğitimi aldıktan sonra 15 yaşındayken kendi makyaj sanatı işine vermişti. Çok genç yaşta ünlenen Paige sosyal medyada doğru makyaj tekniklerini kendi yüzünde deneyerek fenomen olmuş,  güzelliği ile milyonları peşinden koşturmuştu.

Paige Rice, son zamanlarda annesine sık sık ölümden bahsetmiş ve hayatı dolu dolu yaşadığını ve öyle hatırlanmak istediğini anlatmıştı.

Polis: Öncesinde bir kazaya daha karışmış

Polis yaptığı soruşturma sonucunda Paige Rice'ın içinde bulunduğu Audi'nin tüneldeki kazanın öncesinde başka bir kazaya daha karıştığını belirledi.