Süreyya Yalçın'ın bikinili yangın paylaşımı tepki çekmişti! Sosyetik güzelden daha beteri geldi

Eşi Ozan Baran ile birlikte tatil yapmak için Amerika'dan Bodrum'a gelişinde yanında getirdiği 46 bavulladikkat çeken sosyetik güzel Süreyya Yalçın, yangın bölgesinde bikinili paylaşım yapınca tepki çekmişti. Süreyya Yalçın'dan daha beteri geldi.

Süreyya Yalçın'ın bikinili yangın paylaşımı tepki çekmişti! Sosyetik güzelden daha beteri geldi

Bodrum'da yangın bölgesinden yaptığı bikinili paylaşımla tepki çeken sosyetik güzel Süreyya Yalçın hatasını telafi etmek için TEMA'ya yüklü bir bağışta bulundu ama tepkilerden kurtulamadı. Süreyya Yalçın yardım aracına tabela büyüklüğünde adını yazdırınca "özrü kabahatinden büyük oldu" yorumlarına neden oldu.

 Bikinini paylaşımın özrü de tepki çekti

Türkiye’nin dört bir yanında orman yangınları devam ederken, sosyetik isim Süreyya Yalçın'ın bikinili tekne pozu sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Gelen tepkilerin ardından kısa süre sonra paylaşımını silen sosyetik güzel, yangın bölgesine TEMA Vakfı aracılığıyla 5 kamyon su, 5 kamyon ayran ve 5 kamyon buz yollayarak yeniden gönülleri fethetmişti. 

 

4 tonluk yardım

Süreyya Yalçın, bu kez de adını yazdırdığı yardım aracı yüzünden tepkilerden kurtulamıyor. Yalçın, Bodrum Mazı, Manavgat ve Marmaris'e 4 kamyonluk yardım gönderdi. Araçtaki yazıyı gören bazı vatandaşlar, yardımları geri göndermek isteselerde kimi vatandaşlar ise  “Öyle bir lüksümüz yok” diyerek bu girişimi engelledi.