Survivor'un eki yarışmacısı Sahra Işık'tan Evrim Keklik'e: Çenesiyle yarışıyor!

Surivor'un eski yarışmacılarından biri olan Sahra Işık, dün akşam yayınlanan Survivor All Star'da yaşananlarla ilgili yaptığı bir paylaşımla gündeme oturdu. Işık, paylaşımında Evrim Keklik'i hedef aldı.

Survivor'un eki yarışmacısı Sahra Işık'tan Evrim Keklik'e: Çenesiyle yarışıyor!

Survivor'un dün akşam yayınlanan son bölümünde Evrim ve Ayşe arasında yaşanan sembol olayı sonrasında 2014 ve 2018 yıllarında Survivor'da yarışan Sahra Işık, Evrin Keklik'i sert sözlerle eleştirdi.

Survivor'un eki yarışmacısı Sahra Işık'tan Evrim Keklik'e: Çenesiyle yarışıyor! - Resim : 1

"ÇENESİYLE YARIŞIYOR!"

Eski Survivor yarışmacısı Sahra Işık, dün akşam konseyde hareketleriyle tepki çeken Evrim Keklik hakkında yaptığı paylaşımla sert eleştirilerde bulundu.
Işık paylaşımında "Çenesiyle Survivor All Star tarihinde yarışan bir yarışmacı arıyorsanız alın bakın burada bak görüyorsunuz. Çünkü performans yok, hiç bir şey yok sıfır. Sadece konuşuyor boş boş. Batuhan'a oyna, Sema'ya oyna, Anıl'a oyna başka hiç bir şey yok. Ya sen onlar kadar Survivor mısın yani? İnşallah Anıl'da Batuhan'da Sema'da elenmeyecek bu potadan o zaman ben seni göreceğim. Küçük hesapmış..." ifadelerini kullandı.

Survivor'un eki yarışmacısı Sahra Işık'tan Evrim Keklik'e: Çenesiyle yarışıyor! - Resim : 2

"TİMSAH GÖZYAŞLARI..."

Evrim'in konseyde ağlamasıyla ilgili ise "Timsah gözyaşları... Çok komik ya inanılmaz. Gerçekten oyunculuğa başlaman gerekiyor. Teklif gelir inşallah." sözlerini paylaştı.

Survivor'un eki yarışmacısı Sahra Işık'tan Evrim Keklik'e: Çenesiyle yarışıyor! - Resim : 3