Sürü halinde ortaya çıktılar, önlerine gelen canlıyı sürü halinde dakikalar içinde parçalayarak midelerine indirdiler

Sürü halinde bir anda ortaya çıkan firavun fareleri, aile üyelerinden birini avlamaya çalışan pitonu görünce aniden saldırıya geçti. Dev pitona korkusuzca saldıran sürü, dakikalar içinde korkunç yılanı paramparça etti.

Bir sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan görüntüler, izleyenleri şaşkına çevirdi. Dünyanın en vahşi canlılarından biri olan pitona saldıran firavun fareleri, ağızları açık bıraktı. Pek çok canlının karşısında titrediği pitonun, aile üyelerinden birini yemeye çalıştığını gören sürü, hiç düşünmeden yaratığa saldırdı. İlginç görüntüler, sosyal medyada viral olurken 3 milyondan fazla görüntülenmeyi başardı. 

Sürü halinde ortaya çıktılar, önlerine gelen canlıyı sürü halinde dakikalar içinde parçalayarak midelerine indirdiler - Resim : 1

MUTFAK PENCERESİNDEN GÖRDÜ

Adamın mutfak penceresinden dışarıya bakınca gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü ve hemen telefonuna sarıldı. Sosyal medyada paylaştığı görüntüye, "Video çok iyi değil, ama açıkça görebilirsiniz ki piton bunlardan birini sıkıştırmaya çalışırken diğerleri acımasızca yılanın vücuduna saldırıyor." şeklinde not düştü. 

Sürü halinde ortaya çıktılar, önlerine gelen canlıyı sürü halinde dakikalar içinde parçalayarak midelerine indirdiler - Resim : 2

ÇOK İYİ BİR SAVUNMA SERGİLİYORLAR

Görüntüleri kaydederek paylaşan Avalon Kotze ismindeki kullanıcı firavun fareleri hakkında yaptığı açıklamada, "Yılan veya yırtıcı hayvan gibi bir tehditle karşı karşıya kaldıklarında, grup bir araya gelecek ve savunmasız üyelerini korumak için koordineli bir savunma sergileyecek. Korkusuzlukları ve işbirlikçi davranışları, firavun farelerini ve gelebilecek herhangi bir yırtıcıyı hesaba katılması gereken bir güç haline getiriyor. Aile üyelerinden birini atıştırmak isteyenler, büyük olasılıkla diğerleriyle de uğraşmak zorunda kalacak." dedi.