Suruç'un intikamı soruldu! 80 hedef vuruldu, 17 terörist etkisiz!

Milli Savunma Bakanlığı, 1 şehidin olduğu saldırı sonrası 80 hedefin vurulduğunu, 17 teröristin de öldürüldüğünü duyurdu.

Suruç'un intikamı soruldu! 80 hedef vuruldu, 17 terörist etkisiz!

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suruç'a yönelik gerçekleştirlen rokeatarlı saldırıya misli ile karşılık verdi. Toplamda 80 hedef imha edil, 17 terörist öldürüldü.

O TERÖRİST DE ETKİSİZ

Güvenlik kaynakları, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine yönelik saldırıyı gerçekleştiren teröristin de cezalandırma atışları ile öldürüldüğünü ifade etti.

MSB'DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki hudut karakolumuza roketatar tacizi yapan teröristler bir kahraman silah arkadaşımızı şehit ederken bir kahraman silah arkadaşımızı da yaraladı. Saldırı sonrası belirlenen hedefler güçlü şekilde ateş altına alınarak vuruldu. Devam eden cezalandırma atışlarıyla ilk belirlemelere göre toplam 17 terörist etkisiz hâle getirildi. 80'e yakın terör hedefi de vurularak imha edildi." denildi.

NE OLMUŞTU?

Suriye'den yapılan roketatarlı taciz ateşinde Ulş. Söz. Er İsmet Aybek şehit olmuş, 1 asker de yaralanmıştı. Alçak saldırı sonrası belirlenen hedefler yoğun topçu atışı altına alındı.