Sürünün arasından 50 tanesi aniden yola fırladı, güçlü rakiplerini ortaya alıp parçalamaya başladı. Dünyanın en çevik hayvanı pes etmedi

Dünyanın en cesur hayvanlarından biri küçük bir sürü hayvandan olan topluluğa dalıp avlamanın iyi bir fikir olduğunu düşündü. Pişman olması için çok zaman geçmesine gerek kalmadı. Ortalarına aldıkları vahşi hayvanı dövmekten beter ettiler.

Güney Afrika'ta turistlerin yol kenarında şahit oldukları olay kamera kaydına alınarak sosyal medyada paylaşıldı. İlginç görüntülerde kalabalık bir babun sürüsü kendi hallerinde takılırken yol kenarından onları izleyen bir leopar olduğu görülüyor. Turistler bu leoparın babun sürüsünün içine dalıp dalmayacağını merak ederken 'Bu kadar cesur mu?' sorusunu sormaya başladı.

Beklenen oldu ve leopar ani bir sıçrayışla babunların arasına girdi. Muhtemelen girdiği anda pişman olan leopar feci bir tepkiyle karşılaştı. Kalabalık babun grubu hemen organize olup leoparı dövmeye başladı. Leopar sarsılan egosuyla ordan kaçarak uzaklaştı.