Survivor’ın yansımaları MasterChef’i de vurdu! MasterChef’e Survivor darbesi

Survivor yarışmasında Nisa Bölükbaşı’nın şampiyon olmasının yanıkıları sürüyor. En büyük tepki Batuhan’ın annesinden geldi. Batuhan’ın annesi Survivor’da oğluma haksızlık yapıldı. Hakkımızı helal etmiyorum diyerek günlercek konuşulmuştu. Acun Ilıcalı ise çıktığı canlı yayında tüm tüm iddialara cevap verdi.

Survivor’ın yansımaları MasterChef’i de vurdu! MasterChef’e Survivor darbesi

Survivor 2022 All Star’da Nisa Bölükbaşı’nın şampiyon olması sonrasında çıkan tartışmalar güncelliğini koruyor. Acun Ilıcalı tüm çıkan söylentilere karşı noterle yapılan oylama sonuçlarının hepsini paylaşmıştı. Tüm bu tartışmalar Acun Ilıcalı’nın diğer bir yapımı olan MasterChef’e pek iyi gelmedi.

Birçok kesim Survivor’ın kurgu olduğunu düşünürken bazı kesimler ise Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğu hak ettiğini söyledi.

Ancak bu durumdan etkilenen bir de MasterChef var. TV8 kanalında yayınlanan yemek yarışması Masterchef Türkiye, şüphesiz ekranların en çok izlenen yarışmalarının başında yer alıyor. Her bölümünde eşsiz yemekler yaptırılan Masterchef yarışması her daim yüksek reytingler elde ederek kendisinden söz ettirmeyi başarıyordu.

Tüm Türkiye'nin izlediği yarışma programının jüri koltuğunda başarılı şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda jürilerden Mehmet Yalçınkaya'nın ayrılığı haberleri konuşulsa da Mehmet Yalçınkaya bu konuya yarışmadan önce açıklık getirmiş, ortaya çıkan haberlerin doğru olmadığını öne sürmüştü. Masterchef yeni sezona aynı jürilerle devam ederken yaşanan bir olay tüm Masterchef izleyenlerini kızdırdı. Yaşanan olaylardan sonra Acun Ilıcalı'nın açıklaması suların biraz durulmasına sebep oldu.

Yeni sezonda gümbür gümbür ekranlara gelen Masterchef yarışmacılarıyla da dikkatleri üzerine çekti. Fakat reyting rekorları kıran yarışmanın bu sezon reytinglerin düşmesi herkesi şaşkına ne yazık ki şaşkına çevirdi. Önceki dönem yayınlanır yayınlanmaz reytingi ele geçiren MasterChef’te şimdilik böyle bir durum söz konusu olmadı.

Acun Medya'nın yapımcılığını üstlendiği yarışma, Survivor 'da Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasından sonra izleyenlerin tepkisi MasterChef’i de vurduğu düşünülüyor.

Sosyal medyada da bu durumla alakalı yer yerinden oynadı. Sosyal medyada Survivor yarışmasında adaletsizlik olduğunu öne süren izleyenler Masterchef izlememe kararı aldı.

Masterchef 'in resmi İnstagram sayfasına yapılan yorumlarla sosyal medya resmen yıkıldı. Adaletsizsiniz yorumları ile izleyenler tarafından büyük eleştiri yapıldı.

Tepkiler sonrası Acun’dan açıklama: Adaletsizlik yok

Survivor Nisa Bölükbaşı'nın noter onaylı SMS oylarını paylaşarak belirttiği üzere bir adaletsizlik olmadığını dile getirerek izleyenlerin içini rahatlatmaya çalıştı.