Survivior’da büyük kavga! Birbirlerine girdiler

'Sen neye seviniyorsun' dedi, diğer yarışmacı ise “Senlik bir şey yok. Ne konuşuyorsun!” dedi... Survivor’da ortalık karıştı iki yarışmacı birbirine girdi.

Survivior’da büyük kavga! Birbirlerine girdiler

Survivor’un yeni bölümünde iki takım arasında yine heyecan doruktaydı. Berkay ve Doğan’ın performansları ise izleyenlere deyim yerindeyse parmak ısırttı.

İki yarışmacı final çizgisine aynı anda geldi. Her iki yarışmacı da sepete attıkları top ise neredeyse aynı anda girdi.

Ancak dikkat performansların yanı sıra asıl yarışmaya dama vuran ise Doğan ve Dora’nın kavgası oldu.

Survivior’da büyük kavga! Birbirlerine girdiler - Resim : 1

Doğan ve Berkay’ın performansları sonrasında Gönüllüler takımı sevinçten havalara uçarken Dora, Doğan’ın sevincine karışsında, “Sen neye seviniyorsun?” sorusunu sordu. Doğan ise sinirlerine engel olamadı ve “Senlik gram bir şey yok oğlum. Sen ne konuşuyorsun?” dedi ve gerilim dolu dakikalar başladı. İki oyuncu birbirlerinin üzerine yürüdü.

Doğan ve Çağrı’nın birlik olup Gönüllüler takımına karşı saldırıya geçtiğini görenler adeta büyük bir şok yaşadı. Daha sonra iki takımdaki yarışmacılar Doğan, Çağrı ve Dora’yı ayırmaya çalıştı.

Survivior’da büyük kavga! Birbirlerine girdiler - Resim : 2

O sırada olay hakkında konuşan Gönüllüler takımının yarışmacısı Yunus Emre, “Adam Zeytinburnu çocuğu, ne yapacaksın?” sözlerini dile getirdi.

Dora ise Zeytinburnu’nda çok takıldığını ama böyle bir terbiyesizlik görmediğini belirtti.

Acun Ilıcalı’nın adada olmamasının ardından olaya Murat müdahale etti ve kazanan takımın Gönüllüler olduğunu, adada tartışma istemediklerini söyledi.

Survivior’da büyük kavga! Birbirlerine girdiler - Resim : 3