Nisa Bölükbaşı'nın son paylaşımı dedikodulara neden oldu

Survivor 2020 yarışmacılarından Barış Murat Yağcı'nın otomobil kullandığı sırada yine kendisi gibi eski bir yarışmacı olan Nisa Bölükbaşı'nın "Bugün bunu hak etti" diyerek yanağından öpmesi sosyal medyayı karıştırmıştı. Nisa'nın yeni paylaşımı ise yeni iddialara yol açtı.

Nisa Bölükbaşı'nın son paylaşımı dedikodulara neden oldu

Nisa Bölükbaşı'nın Barış Murat Yağcı'nın yanağına öpücük kondurduğu video sosyal medyayı salladı. Bu anları Instagram'dan paylaşan Barış, kısa süre sonra videoyu sayfasından kaldırdı. Ancak Nisa Bölükbaşı video hikayesinde tuttu.

Survivor'da yarışan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, tatil cenneti Çeşme'de bir mekan çıkışında birbirlerine sarılırken görüntülenmişti. İkilinin mekan çıkışındaki sarmaş dolaş halleri magazin gündemine bomba gibi oturmuştu.

Acun'un evine gitmişlerdi

Geçtiğimiz günlerde ise Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın evine misafir olmuştu. Öte yandan yarışma sırasında Nisa, Sercan'ı reddetmiş ve bu konuyla sık sık gündeme gelmişti.

Nisa ile Survivor yarışmacıları arasında sorun mu var?

Nisa Bölükbaşı’nın Survivor yarışmacılarıyla gerginlik yaşadığı iddia edildi. Survivor Nisa’nın sosyal medya üzerinden yaptığı “Başarılı biri olmak değil, değeri olan biri olmak isteyin” açıklaması yarışmacılara cevap olarak yorumlandı.