Cemal Can hakkında şok itiraf!

'Survivor 2020' yarışmacısı Cemal Can Canseven ile yakın arkadaş olan sosyal medya fenomeni Danla Bilic, canlı yayında yaptığı açıklama ile kafa karıştırdı.

Cemal Can hakkında şok itiraf!

Milliyet'!in haberine göre Danla Bilic, gündem olan 'evlilik' sözleri sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şaka yaptığını belirtti.

Cemal Can Canseven ile 5 ay evli kaldıklarını söyleyen Danla, evliliklerinin ihanet yüzünden sona erdiğini ileri sürdü.

Çektiği makyaj videolarıyla adını duyuran Danla Bilic, karantina günlerinde Instagram'dan canlı yayın yaparak takipçilerinin sorularını yanıtladı.

'Survivor 2020'de şampiyonluk mücadelesi veren Cemal Can Canseven ile yakın arkadaş olan Danla Bilic, ağızları açık bırakan bir itirafta bulundu.

"EVLİLİĞİMİZ 5 AY SÜRDÜ"

"Şu an evli değiliz. Zamanında öyle bir dönemimiz oldu, 5 ay sürdü. Baktık evli yapamıyoruz, 'arkadaş kalalım' diye düşündük. Evet, ciddiyim. Can beni aldattığı için ayrıldık."

Sosyal medya fenomeni, canlı yayın sırasında gelen bir soru üzerine ise "Yarın neden magazindeyim? Can'la evliliğimizi söylediğim için mi?" yanıtını verdi.

Danla Bilic, gündem olan 'evlilik' sözleri sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şaka yaptığını belirtti.

SURVIVOR'DA MESAJLAŞTILAR

Survivor'da 7 Nisan Salı iletişim ödülünü kazanan gönüllüler takımından Cemal Can Canseven, yakın dostu olan Danla Bilic ile aylar sonra ilk kez konuşabilmişti. Uygulama üzerinden birbirine mesaj atan ikili arasındaki yazışma herkesi güldürmüştü.

Birbirlerini çok özlediklerini söyleyen ikiliden Cemal, o anlarda gözyaşlarını tutamamıştı. Cemal Can, Danla Bilic'e takım arkadaşları için "Arkamdan konuşuyorlar mı?"diye sormuştu. Bilic ise "Sadece yüzlerine gül" diyerek arkadaşını uyarmıştı.

Ardından geçtiğimiz haftalarda yapılan açık arttırmada sütlaç yiyebilmek için her şeyini ortaya koyan arkadaşına müjde veren Danla, fırın sütlaç yapmayı öğrendiğini söylemişti.

Survivor'ın zor şartlarında aşırı bronzlaşan Cemal için beyazlatıcı krem de aldığını söyleyen Bilic, arkadaşının performansına da övgüler yağdırmıştı.

"TELEFONU AL KOŞ"

Her yarışmacının 5 dakika süresi olduğu bu konuşma ödülünde Danla Bilic, Cemal Can'a "Telefonu al ve koş da daha çok konuşalım" diye espri yapmıştı.

'Survivor 2020'de son 8'e kalma başarısı gösteren Cemal Can, yüksek SMS potansiyeli nedeniyle şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösteriliyor.