Survivor'ın yıldızı MasterChef'e katıldı, gerçek final canlı yayında ortaya çıktı!

MasterChef Türkiye'de Serhat'ın şampiyonluğunun ardından Survivor 2020 yıldızının MasterChef ekibine katıldığı canlı yayında ortaya çıktı. Öte yandan izleyiciler tarafından merak edilen "MasterChef'te kalan yemekler ne oluyor?" sorusunun da cevabı verildi.

Survivor'ın yıldızı MasterChef'e katıldı, gerçek final canlı yayında ortaya çıktı!

TV8'in efsane yemek yarışması MasterChef Türkiye'nin 3 Ocak gecesi canlı yayımlanan  final bölümü seyirciyi adeta ekranlara kilitledi. Heyecan dolu yarışmada MasterChef Türkiye'nin şampiyonu Serhat Doğramacı oldu.

Sevilen programda Survivor 2020 yarışmacısı  Nisa Bölükbaşı, MasterChef ekibine katıldı. Survivor'a damga vuran Barış Murat Yağcı ile özel görüntüleri ifşa olan Nisa Bölükbaşı'nın MasterChef'e katıldığı anlar, canlı yayında ekiple yediği yemekte ortaya çıktı.

Survivor'ın yıldızı MasterChef'e katıldı, gerçek final canlı yayında ortaya çıktı! - Resim : 1

"MasterChef'te kalan yemekler ne oluyor?

Nisa Bölükbaşı'nın da canlı yayına katıldığı gecede "MasterChef'te kalan yemekler ne oluyor? sorusunun da cevabı verildi.

Kahkahaların havada uçuştuğu renkli programda şefler kalan yemeklere ne olduğu sorusunu gülerek yayımladıkları VTR ile açıkladı.

Kalan yemekler MasterChef'te görevli ekip tarafından yeniliyor. Yemekleri tüketen ekibin renkli anları ise gülümsetti.

 Nisa Bölükbaşı'nın ekiple birlikte yemek yediği anlar ise, sosyal medyada olay oldu. 

Barış Murat Yağcı ile skandal öpüşme videoları ifşa olan Nisa Bölükbaşı, tüm Türkiye'de çok konuşulmuştu.

Survivor'ın yıldızı MasterChef'e katıldı, gerçek final canlı yayında ortaya çıktı! - Resim : 3

Öpüşme videosu olay olan ikili, her fırsatta arkadaş olduklarını dile getirmişlerdi. Ancak geçtiğimiz günlerde Nisa ve Barış aşklarını ilan etti. İkili sosyal medya hesaplarından el ele tutuştukları bir fotoğrafını paylaştı. 

Survivor'ın yıldızı MasterChef'e katıldı, gerçek final canlı yayında ortaya çıktı! - Resim : 4

Peki, Barış Murat Yağcı ile öpüşme videosu ifşa olduktan sonra aşk yaşamaya başlayan Nisa Bölükbaşı kimdir?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag’dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. 2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

2018’de mimarlık okumaya başlayan Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.