Acun Ilıcalı'ya taraf tuttuğu için sosyal medyadan tepki yağdı!

Survivor'un 17 Haziran tarihinde yayınlanan son bölümünde Ayşe ile İsmail arasındaki kilo tartışması damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın kadın yarışmacı Ayşe'ye ada konseyine ayrıcalıklı davranıp, savunmasına tepki yağdı. Acun Ilıcalı neden böyle bir şey yaptı?

Acun Ilıcalı'ya taraf tuttuğu için sosyal medyadan tepki yağdı!

Survivor'da finale sayılı günler kala Ayşe ile İsmail arasında yaşanan kilo tartışmasına  Acun Ilıcalı son noktayı koydu. Ilıcalı'nın Ayşe'yi savunması sosyal medyayı birbirine kattı. İşte detaylar...

İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da regl göremeği için kilo aldığını belirten Ayşe'ye İsmail bu sözlerle cevap verdi. 

Kendini savunan kırmızı takımın iddialı ismi İsmail, "Ben Ayşe'ye karşı kırıcı bir kelime kullanmak istemem. Bugün hep birlikte bir şaka yaptık, hep beraber güldük. Bunun buraya taşınmasına şaşırdım. Umarım bunun arkasında bir art niyet yoktur. Alındıysa ben kendisinden özür dilerim" dedi.

 

Acun Ilıcalı'ya taraf tuttuğu için sosyal medyadan tepki yağdı! - Resim : 2

Ayşe, "İsmail bilerek isteyerek yaptın demedim. 2 aylık bir süreçte gerçekten Çağrı ile ikisi yaptığında alındığımı söylüyordum. Çok üzülmeye başlamıştım. Mecburen sürekli kendimle konuşuyordum. Ama artık bugün de olunca dedim ki şaka da olsa bir durulması gereken yer var.

Acun Ilıcalı'ya taraf tuttuğu için sosyal medyadan tepki yağdı! - Resim : 3

Şakayı bir yaparsın iki yaparsın. Ben istemsiz şekilde kilo almışım. Ne kadar güçlü kalmaya çalıştığımı ve kendi içimdeki durumlarla baş edebildiğimi söylemeye çalıştım. Bir kadınla şaka yaparken dozuna dikkat edilmesi gerekiyor. İsmail'i söyledim ama gerçekten çok başarılı bir oyuncu. Seçeneğim az olduğu için söyledim. Altında başka bir şey aramasına gerek yok" sözlerini kullandı.

Açıklamaların ardından Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde Ayşe'yi savunması ise sosyal medyaya damga vurdu.  Ayşe'ye hak verdiğini söyleyen Ilıcalı'ya adeta tepki yağdı.