Yarışmadan sonra netleşti! Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban'dan flaş karar!

İsmail Balaban'ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban'ın oğlunun nişanlısı Gamze Atakan için, "Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın kız değil. Tam bir yılan" sözleri gündem olmuştu. Survivor 2021 şampiyonu olan İsmail Balaban ise yarışmanın ardından flaş bir karar aldı. İşte detaylar...

Yarışmadan sonra netleşti! Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban'dan flaş karar!

İsmail Balaban'ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban'ın oğlunun nişanlısı Gamze Atakan için, "Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum. Tam bir yılan.  Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada" sözleriyle herkesi şoke etmişti. 

Balaban'ın iletişim oyunundan sonra Acun Ilıcalı'nın, "İstersen Gamze'yla konuşabilirsin" teklifini geri çevirince, Atakan nişanlısıyla olduğu profil fotoğrafını kaldırmış, sayfasındaki kareleri de silmişti. 

İsmail Balabanın bu özel durumundan dolayı ise Acun Ilıcalı, nişanlısı Gamze Atakan'la görüşmesine imkan tanımıştı.

Nişanlısı Gamze Atakan telefonda görüştüğü Balaban'a, "Seninle İstanbul'a gittiğimizde benim görünmemden başlayan bir problem oluştu. Oradan sonra ne olduğunu anlamadım. Nişanlı olduğun için SMS gelmez gibilerinden olaylar döndü. Bıraktığın Gamze'yim... Dört aydır sürekli evdeyim. Seni takip ediyorum. Yemek yemiyorsun bende yemiyorum. Seninle yatıp kalkıyorum. Kafana takacak bir olay yok. Büyük mesele yok. Seni çok seviyorum biliyorsun. Kendine iyi bak. Bunları düşünüp, kafana yorma. Yarışmana odaklan" diyerek, gözyaşlarına hakim olmamıştı. 

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından  ise, Survivor şampiyonu İsmail Balaban nişanlısı Gamze Atakan ile sosyal medya hesabı Instagram'dan takipleşmemesi kafaları karıştırdı.

Balaban'ın Atakan'dan ayrıldığı iddia edildi.