Survivor Öykü Çelik, hayat hikayesini anlatırken gözyaşlarına boğuldu!

Survivor ünlüler takımı yarışmacısı Öykü Çelik, hayat hikayesini anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Küçük yaşta anne ve babasının boşandığını anlatan, Çelik, "Sevdiklerinize sarılın" diyerek izleyicilere çağrıda bulundu.

Survivor Öykü Çelik, hayat hikayesini anlatırken gözyaşlarına boğuldu!

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışması Survivor 2021, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. 33 yaşındaki ünlü oyuncu Öykü Çelik ise yarışmada hayat hikayesini anlatırken göz yaşlarına boğuldu.

Survivor Öykü Çelik, hayat hikayesini anlatırken gözyaşlarına boğuldu! - Resim : 1

"ANNEMLE BABAM BOŞANINCA TEYZEMLERDE KALDIM"

Öykü Çelik, başından geçenleri gözyaşları içinde şöyle anlattı: "İstanbul'da doğdum büyüdüm ama Trabzon'a gittik, Bodrum'a taşındık. Annemle babam boşandı. Teyzem ve eniştem ikinci annem babam gibidir. Lisede onların yanındaydım. Bana hep İstanbul'dan gelen kız dediler. Okullarda sorun yaşıyordum."

Survivor Öykü Çelik, hayat hikayesini anlatırken gözyaşlarına boğuldu! - Resim : 2"TİYATROYU KAZANDIKTAN SONRA TRAFİK KAZASI GEÇİRDİM"

“Trabzon'da çok devlet tiyatrosuna giderdik. Seni de alalım derlerdi ama ben hiç kendini öne atabilen biri değilim. Teyzem beni gizli gizli bir kursa yazdırdı. O yıl burslu bir şekilde okula girdim. Ama bir trafik kazası geçirdim. Mumya gibi sardılar beni. Benim uzunca bir zamanıma mal oldu. Devamsızlıktan ötürü bursum bitti. Boşanmış çiftlerde çok hasar oluyor. Herkes kendini onarmaya çalışıyor. Ben onları onaracak yaşta değildim. Şu an iyiyiz. Duygularım çok hassas onlara karşı. Ben biraz ketumum. Şu an İstanbul'da olsam onlara sarılırdım. Sevdiklerinize sarılın."