Kriz büyüyor! Bir aşk bombası daha mı?

Survivor 2021 bitmesine rağmen yarışmacıları hala konuşulmaya devam ediyor. Daha önce yarışma zamanında defalarca gündeme gelen Batuhan Karacakaya yine hedefe oturdu.

Kriz büyüyor! Bir aşk bombası daha mı?

Survivor 2021’de Batuhan Karacakaya bir çok isimle aşk dedikodularına karışmıştı. Bunlardan birisi de Melisa Sezen olmuştu.

Yarışma esnasında dostlukları bir hayli konuşulan ikiliye daha sonra nazar değdi. Batuhan Karacakaya bir süre sonra Melis Sezen’i sosyal medya hesabından takipten çıkardı.

Tüm olay ise bundan sonra başladı.

 Kriz giderek büyürken tüm olaya açıklık getirmeye çalışan Melis Sezen sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Ancak açıklama yapar yapmaz linç yemeye başladı. Ancak Batuhan Karacakaya’nın bir arkadaşının açıklamaları ise aşk dedikodularını alevlendirdi.

Melis Sezen; resmi sosyal medya hesabı üzerinde bir paylaşım yaparak;

“Olaylar silsilesinde yapılan hatalar:

1- Unutulan anlar.
2- Objektif olamama.
3- Kronolojik sıralamayı karıştırma” açıklamalarında bulundu.

Kriz büyüyor! Bir aşk bombası daha mı? - Resim : 1

Bu açıklamalarının ardından Melis Sezen sosyal medyada bir çok kullanıcıdan linç yemeye başladı.

Bir sosyal medya hesabı ise skandal bir açıklamaya yer vererek tüm olan bitenle ilgili açıklamalarda bulunu ve dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Açıklamasında “Survivor 2021 yarışmacılarından Batuhan Karacakaya ile Melis Sezer arasında yaşananların yankıları sürüyor!

Yarışmadaki dostlukları çokça konuşulan fakat geçtiğimiz günlerde Batuhan’ın sosyal medya hesabından Melis’i takip etmeyi bırakmasıyla beraber dostlukları sona erdiği anlaşılan ikiliden Melis’in dün Twitter hesabında yaptığı paylaşım sonrasında Batuhan’ın arkadaşının vermiş olduğu cevap tartışmayı büyüttü…” sözlerini dile getirdi. Devamında ise Survivor Batuhan’ın arkadaşının sözlerini dile getirdi!

Kriz büyüyor! Bir aşk bombası daha mı? - Resim : 3

Sosyal medya kullanıcısı; “Yarışmaya vedasının ardından favorileri arasında Batuhan’ı göstermemesi ve Panorama yayınında Batuhan aleyhinde konuşması sonrasında eleştirilen Melis, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda yaşanan olaylara daha objektif bakılması gerektiğini ifade ederken Batuhan’ın bir arkadaşının buna cevabı ise Melis’in tüm bu hareketlerinin sebebinin Batuhan’a aşık olmasından ve karşılık görememesinden kaynaklandığı oldu” sözlerini dile getirdi.