Survivor 2021'de ifşa! Hakan Hatipoğlu duyurdu! Acun Ilıcalı çok kızacak

Survivor 2021 sezonu başlar başlamaz binlerce kişi bu sezonun birinci olacak isimleri merak konusu olurken Survivor Panorama’da hangi iki ismin birinci olacağı resmen ifşalandı. Hakan Hatipoğlu panoramada yaptığı açıklamayla beraber tüm dikkatleri üzerine çekti.

Survivor 2021'de ifşa! Hakan Hatipoğlu duyurdu! Acun Ilıcalı çok kızacak

Survivor 2021 sezona bomba gibi girdi. Milyonlarca kişyi de ekrana kilitlemeyi başardı. Öte yandan sezona bomba gibi giren bir diğer program ise Survivor Panaroma oldu. Öyle ki Hakan Hatipoğlu'nun açıklamaları ise  dikkat çekti.

Hakan Hatipoğlu, açıklamalarının beraberinde şampiyon olacak isimleri resmen ifşa etti.

Survivor Panoramada, Survivor hakkında değerlendirmelerde bulunan Hakan Hatipoğlu, Mert Öcal ve Evrim Keklik, tüm dikkatleri üzerine çekti.

Yılın şampiyonunu ifşa etti

Bununla beraber Hakan Hatipoğlu’nun konu hakkında değindi detay beraberinde bu yılın şampiyonunun kimin olacağını resmen ifşa etti.

Hakan Hatipoğlu'nın açıklamaları izleyicilerin aklını karıştırdı.

“Hep Dövüşçüler Şampiyon Oldu…”

Hakan Hatipoğlu’nun yaptığı açıklama beraberinde yeni iddiaları getirdi. Hakan Hatipoğlu’nun, “Bugüne kadar hep dövüşçüler şampiyon oldu!” sözleri tüm dikkatleri üzerine çekti.

Bununla beraber programda güreşçi olan İsmail Balaban ve Yunus Emre Karabacak, mercek altına alındı.

İsmail Balaban Mı Yoksa Yunus Emre Karabacak Mı Şampiyon Olacak?

Yapılan açıklamanın ardından bu yılın şampiyonunun İsmail Balaban mı yoksa Yunus Emre Karabacak mı olacak merak edilmeye başladı.

Sunucunun o sözlerinin ardından ortaya atılan iddia tüm dengeleri alt üst etti.