Survivor Steven'in Wakanda Forever sevincini herkes merak ediyordu!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021'de kazandığı oyunlar sonrası Wakanda Forever diyerek sevinç yaşayan gönüllüler takımı yarışmacısı Steven Salam sosyal medyada merak konusu oldu. Peki Wakanda Forever ne anlama geliyor? İşte yanıtı...

Survivor Steven'in Wakanda Forever sevincini herkes merak ediyordu!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV8 Survivor 2021'nin gönüllüler takımı yarışmacılarından biri olan Steven Salam'ın kazandığı oyunlar sonrası Wakanda Forever diye sevinç yaşaması sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Her kazandığı yarış sonrası Wakanda Forever diye sevinen Steven'a ünlüler takımı yarışmacıları büyük tepki göstermişti. Peki Wakanda Forever nedir?

Wakanda nedir?

Peki Wakanda nedir, ne demek? Wakanda Forever ne anlama geliyor? Wakanda, Marvel Comics'te geçen hayali bir ülkedir. Afrika'da bulunur ve süper kahraman Kara Panter'e ev sahipliği yapar. Sinemada Stan Lee ve Jack Kirby tarafından yaratılan Wakanda, ilk olarak Fantastic Four filminde göründü.

Survivor Steven'in Wakanda Forever sevincini herkes merak ediyordu! - Resim : 2

Buna rağmen Wakanda, Marvel Sinematik Evren filmleri Captain America: Civil War (2016), Black Panther (2018), Avengers: Infinity War (2018) ve Avengers: Endgame (2019) gibi filmlerde görünmesiyle popülerlik kazandı.

Survivor Steven'in kullandığı Wakanda Forever ne demek?

Özellikle Chadwick Boseman'ın başrolünde oynadığı 2018 yapımı Kara Panter (Black Panther) filminde öne çıkan bu ülkede; Wakandalılar, işaret dilinde sarılmayı temsil eden bir hareketten esinlenerek kollarını çapraz bir şekilde omuzlarına dayayarak oluşturdukları Wakanda Forever adını verdikleri Wakanda selamıyla birbirlerini selamlar.

 

 

 


 




 
 
 
Etiketler :
 Yaşam
 Magazin
 Magazin haberleri