Survivor Steven hakkında inanılmaz detaylar... Ortaya çıktı! Yüzündeki dövmelerin sırrı ne!

Yayınlandığı gün reytingleri alt üst eden sevilen yarışma programı Survivor izleyicileri ekrana kitlemeyi başarıyor. Ancak yarışma kadar ilgi çeken farkı bir durum daha var. Survivor yarışmacıları hakkında ortaya çıkan gizli gerçekler de yarışmayı izleyen kitlenin ilgilisini çekiyor.

Survivor Steven hakkında inanılmaz detaylar... Ortaya çıktı! Yüzündeki dövmelerin sırrı ne!

Uzun yıllardır ekranlara gelen ve her sene kendini yarışmacıları ve uygulanan yarışlarla yenileyen Survivor yayınlandığı günlerde kendi rekorunu kırmaya devam ediyor.

Severek izlenen Survivor’un hem ünlüler takımında hem de gönüllüler takımında yarışan yarışmacılarda izleyenler tarafından mercek altına alınıyor.

Son olarak Survivor Steven hakkında ortaya çıkan gerçekler de yarışmayı izleyenelerde şok etkisi yarattı. Survivor Steven hakkında ortaya çıkan gerçekler herkesi şaşırttı.

Gerek performansı gerek ise hayat hikayesiyle izleyicinin gönlünde taht kuran Survivor Steven’ın yüzündeki dövmelerinin de sırrı ortaya çıktı.

Survivor Steven hakkında inanılmaz detaylar... Ortaya çıktı! Yüzündeki dövmelerin sırrı ne! - Resim : 1
Survivor Steven

 

Survivor yarışmasında iddialı sözleriyle de gündem olan Steven’ın dövmelerindeki sır da ortaya çıktı.

Steven yüzüne yüzüne beyaz kalemla yaptırdığı dövmeler izleyenlerin dikkatinden kaçmamıştı. Herkes Steven’ın dövmelerinin anlamını merak ediyordu.

Daha sonra binlerce kişi o çizgilerin anlamını araştırmaya başladı. Steven’ın kaşlarının ortasında bulunan elips işaret yenilmezliğin sembolü olurken kaşlarının çevresine koymuş olduğu noktalar ise gücü temsil ediyor. Bunun yanında ise gözlerinin altındaki çizgiler ise saldırganlığı anlatıyor. Bunun üzerine kondurulmuş olan ve çenesine kadar devam eden küçük daireler ise sürekliliğin göstergesi oldu.

Bununla birlikte ağız kısmının hemen yanındaki iki daire ise tamamlayıcılığın sembolü olarak açıklandı.