Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu! Berkay Yuvakuran kimdir? Acun Ilıcalı All Star kadrosunu açıkladı

Survivor All Star 2022 kadro listesi belli oldu. Survivor severler Survivor Allstar 2022'de yer alacak isimleri araştırmaya başladı. Survivor All Star 2022 kadrosuna dahil olan Berkay Yuvakuran'ın kim olduğu merak ediliyor. Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu! Berkay Yuvakuran kimdir?

Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu! Berkay Yuvakuran kimdir? Acun Ilıcalı All Star kadrosunu açıkladı

Acun Ilıcalı All Star kadrosunu açıkladı. Survivor All Star 2022 kadrosunda yer alan Berkay Yuvakuran hakkında ise detaylı araştırma yapılmaya başlandı. Birçok kullanıcı Berkay Yuvakuran kimdir, kaç yaşında, nereli?' gibi aramalar yapıyor. 2021 Survivor gönlüllüler takımında yer alan Berkay Yuvakuran’ın hayatını sizler için derledik. Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu. Berkay Yuvakuran kimdir? İşte Berkay Yuvakuran'ın biyografisi...

Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu! Berkay Yuvakuran kimdir? Acun Ilıcalı All Star kadrosunu açıkladı - Resim : 2

Survivor All Star 2022 Berkay Yuvakuran kimdir?

Berkay Yuvakuran, 2 Kasım 1997 tarihinde İstanbul, Şişli’de dünyaya geldi. Aslen Bursalı'dır. Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. Berkay Yuvakuran futbolcudur. İlgilendiği bir diğer Spor dalı da basketboldur.Berkay Yuvakuran evli değildir.

Türk futbol tarihinin en önemli isimlerinden birisi olan, bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray’da oynayan eski milli futbolcu Semih Yuvakuran’ın oğludur. Aile kökleri Makedonya’ya dayanan Berkay Yuvakuran, baba tarafından Bursa’lıdır. Üçüz olarak dünyaya gelen Berkay Yuvakuran’ın Utku ve Alperen isminde kardeşleri vardır. Berkay Yuvakuran’ın kardeşi Utku Yuvakuran, Beşiktaş takımında kalecilik yapmaktadır. Berkay Yuvakuran futbol hayatına Pendikspor’un alt yapısında başladı.