Survivor Mert Öcal'dan Sude Burcu'ya: Senin için yarışmayı bırakırım!

Survivor All Star'da Mert Öcal ve Sude Burcu aşkı yaşandığına dair iddiaları kuvvetlendiren anlar yaşandı. Dokunulmazlık öncesi ikili arasında baş başa bir konuşma geçti. Konuşmada Öcal, "Ben senin için yarışmayı bırakırım" diyerek Burcu'ya adeta aşkını ilan etti.

Survivor Mert Öcal'dan Sude Burcu'ya: Senin için yarışmayı bırakırım!

Survivor'da bu sene, yarışmalardan çok yaşanan polemikler ve aşk konuları öne çıkıyor. Survivor All Syat 2022'ye damga vuran aşk iddialarından biri de Mert Öcal ve Sude Burcu'ya ait. Aralarında duygusal bir yakınlaşma yaşayan ikilinin, dokunulmazlık oyunu öncesi oyun alanında baş başa konuşmaları dikkat çekti. Öcal, Burcu'ya söyledikleriyle aşkını remen itiraf etmiş oldu.

Survivor Mert Öcal'dan Sude Burcu'ya: Senin için yarışmayı bırakırım! - Resim : 1

"Ben senin için yarışmayı bırakırım"

Oyun alanında konuşan ikiliden Mert'in "Ben senin için yarışmayı bırakırım. Bana uzaktan iki gülücük atsan bana yeter. Oyun kazanmamı sağlar. İletişimi kesmeyeceksin değil mi?" sözleri olay oldu. Mert'in sorusuna Sude, "Bilmiyorum" yuanıtını verdi.

Survivor Mert Öcal'dan Sude Burcu'ya: Senin için yarışmayı bırakırım! - Resim : 2

Mert, Sude ile konuşmasına şu sözlerle devam etti:

"Seni çok düşünüyor olsalar sen çok iyi yarışma süreci geçirirken kafanı karıştırıp seni böyle üzmezler. Bir kere zaten acayip sinirliyim onlara. Söyledikleri şeylerin bazıları kulağıma geldi. Çoğu dedikodu, iftira çoğu."

"Seninle burada olduğum için çok keyifliyim"

Mert, Sude ile Survivor'da olmaktan ne kadar keyif aldığını ise şu sözlerle dile getirdi:

"Sana detaylı şekilde anlatacağım çıktıktan sonra tam olayın ne olduğunu. Buradan bana hak vermeni isteyebilirim, benim kafamda planlama var. Seninle birlikte burada olduğum için çok keyifliyim. Bu olayların çözümü bendeydi, çözecektim.

Survivor Mert Öcal'dan Sude Burcu'ya: Senin için yarışmayı bırakırım! - Resim : 4

Bu olay kendi içerisinde zamanla çözülecekken Nisa ve Ogeday'ın üstüne vazife olmayan konuları dedikoduyla birleştirerek sana anlatmaları. Çok mu düşünüyorlar seni, ben senin için yarışmayı bırakırım. Ogeday Nisa için bu yarışmayı bırakır mı sanıyorsun?" şeklinde konuştu.

Survivor Mert Öcal'dan Sude Burcu'ya: Senin için yarışmayı bırakırım! - Resim : 5

"Ne olur yaşayıp göreceğiz"

Sude "İlk iki gün algılayamadım tabii. İki günden sonra insan durdukça bazı şeyleri yerine koymaya çalışıyor. O söylediği, benim yaşadığım. Bazı şeyler uyuşuyor, bazı şeyler uyuşmuyor. Burada çözülecek bir durum değil zaten. Çıkınca ne olur yaşayıp göreceğiz." ifadelerini kullandı.

"İki gülücük atarsın bu bana yeter"

Konuşmanın sonunda ise Mert, "Benimle iletişimi kesmeyeceksin değil mi?Uzaktan uzağa, iki gülücük atarsın arada bench'ten bench'e bu bana yeter. Oyun kazanmamı sağlar" dedi. Sude ise "İletişim olamıyor burada maalesef. Bilmiyorum. Beni bana bırak başka bir şey istemiyorum şu an" yanıtını verdi.