Survivor All Star’da yarışmacılar yumruk yumruğa girdi! Fragman görüntüleri sansürlendi...Yunus Emre ve Ogeday adaya veda edecek mi?

Survivor All Star’ın yayınlanan yeni bölüm fragmanı güne bomba gibi düştü. Ogeday Girişken ile Yunus Emre Özden arasında yumruk yumruğa kavga görüntüleri olay oldu. Yayınlanan fragman sonrasında akıllara ‘Yunus Emre ve Ogeday diskalifiye mi olacak?’ sorusu geldi.

Survivor All Star’da yarışmacılar yumruk yumruğa girdi! Fragman görüntüleri sansürlendi...Yunus Emre ve Ogeday adaya veda edecek mi?

TV8’de izleyicilerle buluşan Survivor All Star heyecan dolu bölümlere ev sahipliği yapıyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanı ise izleyicilerde şaşkınlık oluşturdu. Yarışma esnasında tansiyonun yükselmesi ile birlikte Yunus Emre ve Ogeday arasında kavga çıktı.

Survivor All Star’da yarışmacılar yumruk yumruğa girdi! Fragman görüntüleri sansürlendi...Yunus Emre ve Ogeday adaya veda edecek mi? - Resim : 1

BİRBİRLERİNE AĞIR İFADELER KULLANDILAR

Survivor All Star'da düello sonrası ilk dokunulmazlık oyununun oynandığı fragman yayınladı. Yeni bölüm fragmanında Yunus Emre ile Ogeday'ın birbirine ağır ifadeler kullandığı görüldü. Ogeday duydukları karşısında sinirlerine hakim olamayınca Yunus Emre'ye saldırdı. İkiliye takım arkadaşları ve yapım ekibi engel olmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Ogeday ve Yunus Emre yumruk yumruğa kavga etti.

Survivor All Star’da yarışmacılar yumruk yumruğa girdi! Fragman görüntüleri sansürlendi...Yunus Emre ve Ogeday adaya veda edecek mi? - Resim : 2

KAVGA SANSÜRLENDİ

Fiziksel temasın olduğu kavga sansürlenerek yayınlandı. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Survivor All Star’da yarışmacılar yumruk yumruğa girdi! Fragman görüntüleri sansürlendi...Yunus Emre ve Ogeday adaya veda edecek mi? - Resim : 3

Survivor All Star’da yarışmacılar yumruk yumruğa girdi! Fragman görüntüleri sansürlendi...Yunus Emre ve Ogeday adaya veda edecek mi? - Resim : 4

DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Yumruk yumruğa kavganın yayınlanmasının ardından 'Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?' sorusu akıllara geldi. Kavga ve sonrasında olacaklar bu akşamki yeni bölüm ile öğrenilecek.