Birleşme partisinde en özel anını paylaştı! Herkes şoke oldu!

Survivor Birleşme partisinde verdiği konserle konuşulan dünyaca ünlü şarkıcı Jason Derulo, en özel anını paylaştı. Yarışmacılar ise şoke oldu. İşte detaylar...

Birleşme partisinde en özel anını paylaştı! Herkes şoke oldu!

Merakla beklenen Survivor 2021 birleşme partisi TV8 ekranlarına damga vurdu. Dünyaca ünlü yıldız Jason Derulo'nun sahne aldığı Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler şarkı yarışmasında performanslarını sergiledi. Birinci olanın seneye 3 yakınıyla Dominik'e geleceği yarışmada kazanan belli oldu. Öte yandan ünlü yıldız Jason Derulo'un sorusu güldürdü.

Jason Derulo konserden sonra yarışmacılarla bir araya geldi. Dominik'te olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren dünyaca ünlü yıldız "Çocukluğumdan beri izlediğim bir şov ve insanlar bedenleriyle böyle inanılmaz şeyler yaptığında hep etkileniyorum" dedi.

 

Birleşme partisinde en özel anını paylaştı! Herkes şoke oldu! - Resim : 2

Yarışmacılara, en çok zorlandıkları şeyi soran Derulo, açlık yanıtını aldı. 'Lavaboya nereye gidiyorsunuz' sorusunu yönelten ünlü yıldız ve yarışmacılar arasında güldüren diyalog yaşandı.

Aleyna'dan "Her yere ormana gidiyoruz" yanıtını alan Derulo, "Peki sizce normal hayatınızı değiştirecek mi, lavaboya gittiğinizde ve birinin evine gittiğinizde lavaboyu kullandığınızda 'Özür dilerim Survivor'da kaldı" dersiniz" dedi. Melis ise 'Sifonu unuttuk' açıklamasıyla herkesi güldürdü.

Birleşme partisinde en özel anını paylaştı! Herkes şoke oldu! - Resim : 3

Öte yandan Derulo anlattığı çocukluk anısıyla da yarışmacıları güldürdü. Özelini anlatan ünlü yıldız, tuvaletini yaptığında gazete yapraklarını kullanarak temizlediğini açıklayınca yarışmacılar gülme krizine girdi.

Derulo ardından iyi şanslar dileyerek ayrıldı.