Survivor finaline Acun'un sevgilisi damgasını vurdu

Survivor finaline ne şampiyon olan Cemal Can ne de Barış oldu. Geceye damgasını vuran isim Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'ydı.

Survivor finaline Acun'un sevgilisi damgasını vurdu

Dün akşam canlı yayımlanan Survivor finalinin hem öncesi hem sonrası herkesin dikkatini çekti. Nusret Gökçe'nin restoranında yemekle başlayan gece Acun Ilıcalı'nın sevgilisine teşekkürüyle bitti.

Survivor finali öncesinde Acun Ilıcalı ve eski yarışmacılar, Nusret'te yemek yedi. Restoran çıkışında muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, "Gönlünüzdeki Survivor şampiyonu kim?" sorusuna ise ilginç bir yanıt verdi. 

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret, her sene konuk olduğu Survivor'a bu yıl koronavirüs nedeniyle gidememişti. Mikonos'ta bulunan Nusret, Acun'a gönderdiği videoyla Survivor ekibini İstanbul'daki restoranına davet etti. 

Nusret'in mesajını Survivor'da yayınlayan Acun Ilıcalı, eski yarışmacılar ve Survivor ekibiyle birlikte final öncesinde Nusret'in Etiler'deki restoranında yemek yedi.

O anları sosyal medya hesabı Instagram'da paylaşan Acun Ilıcalı, "Gönlünüzdeki Survivor şampiyonu kim?" sorusuna şu cevabı verdi:

 "Finalden önce bunu açıklıyor olsam kariyerim erken biterdi. Bana yakışmaz final sonrası söyleyeceğim. Elenenlerden Mert ya da Sercan’ın şampiyon olmasını isterdim ama olmadı, elendiler.

Mert’i alırken dedik 'Sana şampiyonluk yakışır' dedik ve elendi. Güvendiğimiz dağlara kar yağdı." 

Ardından Survivor şampiyonunun belirlendiği Galataport'a geçen ekipten Acun Ilıcalı'nın sevgilisi, Dominik'teki Survivor çekimlerinde de birlikte bulunmuştu.  İkili geçtiğimiz haftalarda İstanbul'a geri dönmüşlerdi. 

Zaman zaman sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı ile birlikte fotoğraflarını paylaşan Ayça Çağla Altunkaya, Survivor finalini de Galataport'tan izledi.

Acun Ilıcalı'nın büyük kızı Banu Ilıcalı ile yan yana oturan Ayça Çağla Altunkaya final heyecanını da yaşadı. Survivor'da emeği geçenlere tek tek teşekkür eden Acun Ilıcalı, kızı Banu ile sevgilisi Ayça Çağla'yı da unutmadı.

 Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'yı da unutmadı. Ilıcalı, canlı yayında Ayça Çağla Altunkaya'ya teşekkür etti. "Çağla hanıma da teşekkür ediyorum" dedi.

Acun Ilıcalı'ya sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya da gülümseyerek yanıt verdi.