Tüm gerçekler ortaya çıktı! Survivor İsmail'in nişanlısı her şeyi anlattı!

İsmail Balaban nişanlısı Gamze Atakan ile telefonda görüştü. İşte merakla beklenilen o konuşma...

Tüm gerçekler ortaya çıktı! Survivor İsmail'in nişanlısı her şeyi anlattı!

Ümmü Gülsüm Balaban'ın oğlu İsmail Balaban'a 'Survivor'daki iletişim oyunundan sonra, "Bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum, sen bilirsin. Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada" sözleri sosyal medyada günlerce gündem olmuştu.

İsmail Balabanîn  bu özel durumundan dolayı Acun Ilıcalı, nişanlısı Gamze Atakan'la görüşmesine imkan tanıdı.

İşte İsmail Balaban ile nişanlısının konuşması:

Gamze Atakan, "Seninle İstanbul'a gittiğimizde benim görünmemden başlayan bir problem oluştu. Oradan sonra ne olduğunu anlamadım. Nişanlı olduğun için SMS gelmez gibilerinden olaylar döndü. Gülsüm anneme etraftakileri böyle şeyler söylemişler. Ben de zaten, 'İsmail zaten orada başarısıyla öne çıkacak bir insan. Bunları düşünmüyor" dedi. Ben kimseyi kötülemek istemiyorum. Bunlar gelince konuşacağımız şeyler. Bunları kafana takmanı istemiyorum. Düşündüğün gibi bir şey yok. Gülsüm anne üç gün sonra annemi arayıp, 'Nişanı atıyoruz" demiş. Kim doldurdu bilmiyorum" dedi.

 

Tüm gerçekler ortaya çıktı! Survivor İsmail'in nişanlısı her şeyi anlattı! - Resim : 3

"Annemin böyle bir şey demesi bana hiç mantıklı gelmiyor"

Balaban ise, "Öyle bir şey düşünsem burada senin adını geçirmem. Annem nereden bunları anlayacak. Annem bunun muhakemesini yapmaz. Annemin saçma bir konudan sitem edeceğini sanmıyorum. Annemin sudan sebeplerden böyle bir şey demesi bana hiç mantıklı gelmiyor. Detayını annemle konuşmam lazım" karşılığını verdi. 

"Bıraktığın Gamze'yim"

Atakan ise, "Bıraktığın Gamze'yim... Dört aydır sürekli evdeyim. Seni takip ediyorum. Yemek yemiyorsun bende yemiyorum. Seninle yatıp kalkıyorum. Kafana takacak bir olay yok. Büyük mesele yok. Seni çok seviyorum biliyorsun. Kendine iyi bak. Bunları düşünüp, kafana yorma. Yarışmana odaklan" diyerek, gözyaşlarına hakim olamadı.