Survivor yarışmacıları bunu duyunca çıldıracak! Acun Ilıcalı en çok o yarışmacıya ödeme yapmış! Survivor kazancı ifşa oldu!

TV8 ekranlarında Nisa bölükbaşı'nın şampiyonluğu ile son bulan Survivor all Star 2022'de sular bir türlü durulmuyor. Yarışma bitti ancak dedikodular polemikler aşklar ve haksızlık tartışmalarıyla Survivor all star'ın uzun bir süre önce bitmesine rağmen hala gündemindeki yerini koruyor.

Survivor yarışmacıları bunu duyunca çıldıracak! Acun Ilıcalı en çok o yarışmacıya ödeme yapmış! Survivor kazancı ifşa oldu!

Survivor all Star 2022 Bu sefer de yarışmacıların haftalık kazancı ile gündeme geldi fakat zaten Acun Ilıcalı ve Nisan bölükbaşı'nda sinirli ve kızgın olan yarışmacılar Nisa bölükbaşı'nın haftalık kazancını duyduğunda kriz geçirecekler.

Acun Ilıcalı en çok Nisa'ya ödeme yapmış

Haftalık haftalık kazançları ifşa olan Survivor yarışmacıların ne kadar aldığı ortaya çıktı rakamları duyanların dudakların uçukladı. Ancak öyle bir ayrıntı var ki zaten bu sezon kızgın olan Survivor yarışmacılarına kriz geçirecek cinsten.

Survivor'da haftalık ödeme aldığı iddia edilen yarışmacılar arasında en çok ödemeyi alan Nisa Bölükbaşı olduğu ortaya çıktı.

Daha önce de ifşa olmuşlardı

Haftalık ödeme aldığı iddia edilen yarışmacılar arasında Survivor'da Sude Burcu'ya haftalık 5.000 TL, Berkan Bulut, Anıl Berk Baki ve Merve Aydın isimleri Survivor yarışmasında haftalık 6.000 TL, gözde yarışmacılardan biri olan Barış Murat Yağcı'nın haftalık 7000 TL, Sema Demir'in haftalık 8000 TL kazandığı öne sürüldü.

Diğer popüler olan isimler Ayşe Yüksel, Atakan Arslan, Nagihan Karadere, Batuhan Karacakaya ve Adem Kılıççı'nın yarışmadan haftalık 9.000 TL ödeme aldığı iddia edildi.

Ancak son iki yarışmacısı yani Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı aynı zamanda aşkları ile yarışmaya da damga vuran ve inanılmaz bir merak uyandıran bu iki yarışmacının aldığı ücret diğer Survivor yarışmacılarını çileden çıkaracak cinsten.

Survivor all Star 2022'de Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı çiftinin yarışmadan haftalık kişi başı 10.000 TL ödeme aldıkları ortaya çıktı.

Bu iddia sonrası zaten günlerce konuşulan günlerce gündemden düşmeyen Survivor all Star'da yarışan yarışmacıların ne gibi bir açıklama yapacağı veya bu iddialar karşısında ne söyleyecekleri merak konusu oldu.