Arka Sokaklar'ın komiser Bahar'ı mavi leoparlı bikinisiyle şov yaptı

Survivor yıldızı Arka Sokaklar dizisinin Baharı Merve Oflaz Allan Hakko ile yaşadığı ilişkinin dışında sosyal medya paylaşımları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Merve Oflaz'ın Çeşme'de çekişmiş bikinili pozlarına ise beğeni yağıyor.

Arka Sokaklar'ın komiser Bahar'ı mavi leoparlı bikinisiyle şov yaptı

Survivor yıldızı, İş insanı Allan Hakko ile bir süredir ilişki yaşayan eski oyuncu Merve Oflaz, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Güzel oyuncunun birbirinden güzel kareleri, beğeni ve yorum rekoru kırıyor. Pozlarıyla sosyal medyada da oldukça konuşulan Oflaz, bikinisiyle adeta şov yaptı.

'Var mısın Yok musun?' ve 'Survivor' programlarıyla adını duyuran Merve Oflaz sonrasında oyunculuğa yöneldi. Arka Sokaklar, Muhteşem Yüzyıl dizileri ile ekranlara gelen Oflaz, şimdilerde ekranlarda uzak bir hayat yaşıyor.

Arka Sokaklar'ın komiser Bahar'ı mavi leoparlı bikinisiyle şov yaptı - Resim : 1

Merve Oflaz'dan leoparlı bikini ile karın kası şovu

Arka Sokaklar'ın komiser Bahar'ı mavi leoparlı bikinisiyle şov yaptı - Resim : 2

Oldukça formda gözüken Oflaz, son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla dillerden düşmüyor. Yaz aylarının gelmesiyle deniz sezonunu Çeşme'de açan Merve Oflaz deniz, kum ve güneşin tadını çıkardı. Bikinili pozunu paylaştı, karın kaslarıyla adeta şov yaptı. Snopmagazin