Survivor ne zaman bitiyor? Survivor All Star 2022 ne zaman final yapıyor?

Survivor 'da finale sayılı günler kaldı. Toplam 5 yarışmacının kaldığı Survivor'da dün akşam 2. eleme adayı Hikmet oldu. Peki, Survivor ne zaman bitiyor? Acun Ilıcalı'nın dünkü bölümde açıkladığı Survivor All Star 2022 ne zaman final yapıyor? İşte detaylar...

Survivor ne zaman bitiyor? Survivor All Star 2022 ne zaman final yapıyor?

Tv 8'in vazgeçilmez yapımlarından biir olan ve Acun Ilıcalı'nı yapımcılığını üstlendiği Survivor'da finale çok az bir zaman kaldı. Toplam 5 yarışmacının kaldığı yarışmada dün akşam 2. eleme adayı Hikmet oldu. Bireysel dokunulmazlık oyunlarında Survivor All Star 2022 finaline doğru heyecan daha da arttı. Peki, Survivor ne zaman bitiyor? Yıllardır izleyiciyi ekranda tutmayı başaran programın finla tarihi araştırılıyor. Acun Ilıcalı dünkü son bölümünde açıkladı. Survivor All Star 2022 ne zaman final yapıyor? İşte merak edilen tüm detaylar...

Survivor ne zaman bitiyor? Survivor All Star 2022 ne zaman final yapıyor? - Resim : 1
Ünlüler takımı

 

SURVİVOR NE ZAMAN BİTİYOR?

Nisa'nın ardından dün akşam yayınlanan son bölümde Hikmet'in ikinci eleme adayı seçilmesi ile eleme potasındaki isimler belli oldu. Yarışmanın düzenli izleyicileri Surviro'un final tarihini merak etti. İzlenme rekorları kıran Survivor'da  bu sene de kıran kırana geçti. Büyük finale doğru Survivor'da kalan isimler ise şöyle:

Hikmet, Nisa, Adem, Batuhan, Ayşe

Adaya en son veda eden isim Nagihan Karadere olmuştu. Şoke eden ayrılıktan sonra, adını direkt finale yazdıran isim Batuhan oldu. Eleme adayları ise Hikmet ve Nisa olarak belirlendi. Finale çok az kaldı ve Survivor izleyicilerini heyecan sardı. Peki, Survivor ne zaman bitiyor?

Survivor ne zaman bitiyor? Survivor All Star 2022 ne zaman final yapıyor? - Resim : 3
Gönüllüler Takımı

SURVİVOR ALL STAR 2022 NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Survivor 5 ay gibi bir süredir ekranlarda. Survivor All Star 2022 geçen sezonlara göre bir hafta geç başladı. Geçen sene 25 Haziran'da final yapan Survivor'ın bu sene 30 Haziran'da final yapacak. Acun Ilıcalı dün yapılan konseyde, büyük finalin 30 Haziran'da yapılacağını duyurdu. Yani Survivor finaline 3 gün var.