Nisa ile ifşa videosu çıkan Barış Murat Yağcı bombayı patlattı!

Survivor Nisa ile öpüşme videosu ifşa olan Barış Murat Yağcı, ilişkilerini neden gizlediğini açıkladı. Yağcı, takipçilerine yeni proje müjdelerini verdi. İşte detaylar..

Nisa ile ifşa videosu çıkan Barış Murat Yağcı bombayı patlattı!

Survivor Nisa Bölükbaşı ile öpüşme videosu ifşa olan Barış Murat Yağcı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.Geçtiğimiz günlerde aşklarını ilan eden ikilinin ilişkisi tam gaz devam ederken, Barış Murat Yağcı takiğçilerine yeni projelerini açıkladı.

Barış Murat Yağcı'ya ayrıca Nisa ile ilişkisini neden gizledikleri de soruldu. 

Survivor 2020 Ünlüler- Gönüllüler yarışmacılarından Barış Murat Yağcı, Barış Murat Yağcı, Instagram'dan soru-cevap etkinliği yaptı. Bu kez kendisi hakkında yeni bomba açıklamalarda bulundu. 

2 ay sonra kitabı çıkıyor

Survivor'ın ardından yeni projeler için hazırlanan Barış Murat Yağcı, bir hayranının sorusu üzerine 2 ay sonra kitabının piyasaya çıkacağını söyledi.

Yeni şarkısı çok yakında

Üstelik Yağcı'nın tek bombası ise bu değildi bir de çok yakında yeni şarkısının çıkacağını duyurdu.

Aşklarını neden gizlediler?

Öte yandan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı aşklarını herkesten gizli yaşarken yakın arkadaşları Enes Batur'un evinde samimi halleri ile kayıt altına alınmış magazin basınına servis edilmişti. Ünlü çift, görüntülerin ardından aşklarını kabul etmişti.

Barış Murat Yağcı ise aylar sonra Nisa Bölükbaşı ile olan aşkını neden gizlediğini ilk kez açıkladı. 

Barış Murat Yağcı, 'Nisa'nın ailesi kendi içinizde yaşayın dışarıya çok fazla gözükmeyin demişti. Böyle bir şey istediği için bende normal karşıladım ve koruma içgüdüsüyle yaklaştım' dedi.