Survivor Ogeday'dan yasak aşk itirafı geldi! "Keşke söylemeseydim" Sude - Mert aşkının perde arkası ortaya çıktı olaylar çok farklıymış!

Tv8 ekranlarının her yıl merakla beklenen sevilen yarışma programı Survivor geçtiğimiz sezon en iyi yarışmacılarının katıldığı Survivor All Star ile ekranlara gelmişti.İlk haftalarında Sude Burcu- Mert Öcal- Makbule Şakalakoğlu aşk üçgeniyle çalkalanan yarışma programı bitti fakat olayları hala devam ediyor.

Survivor Ogeday'dan yasak aşk itirafı geldi! "Keşke söylemeseydim" Sude - Mert aşkının perde arkası ortaya çıktı olaylar çok farklıymış!

Sude Burcu- Mert Öcal- Makbule Şakalakoğlu aşkı yarışmanın başında konuşulmuş, olayları ortaya Gönüllüler takımında yarışan yarışmacı Ogeday Girişken çıkarmıştı. Ogeday,
Sude Burcu’ya; Mert Öcal’ın Nisa Bölükbaşı’nın en yakın arkadaşı olan Makbule Şakalakoğlu ile bir ilişkisi olduğunu söyleyerek ‘Çok güvenme’ demiş ve programın popüler yarışmacıları Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Olaylar devam ederken; Mert Öcal, Sude Burcu’ya “Ben senin için yarışmayı bırakırım” açıklamasında bulunmuştu.

Tüm olaylarından ardından Sude Burcu-Mert Öcal çifti, sosyal medya hesaplarından aşk dolu fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor. Survivor Panoramaya katılan Sude Burcu, hayatında her şeyin çok iyi gittiğini belirtmiş, Nisa Bölükbaşı’nın olayları çok abarttığını söylemişti.

Olayın ardından başını duvarlara vurduğunu söyleyen Ogeday geçtiğimiz hafta Hakan Gence ile yaptığı röportajda bomba bir açıklamada bulundu! Girişken, “Şimdi aklıma geliyor da hayal kırıklığı yaşadım ben ya. Üzüldüm ben cidden. Aslında Sude’ye yardım etmek istiyordum ben. “Keşke söylemeseymişim.” dedim ya. Ben sadece bildiğim ve gördüğüm bir şeyi açıklamak istedim. Onun açısından düşündüm ve üzülmemesini istedim. Tam olayın perde arkasını bilmeden söyledim ama yapacak bir şey yok söyledim artık yani” dedi.

Ogeday'ın bu itirfafı sosyal medyada olay oldu. Yarışmanın sıkı takipçileri konuyla ilgili yorum yarışına girdi.