Survivor Panoroma 2023 sunucuları kim olacak? Hakan Hatipoğlu Survivor Panoroma'da neden olmayacak?

Kadronun belli olmasının ardından Survivor 2023 vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmeye başladı. Survivor 2023 heyecanı 15 Ocak Pazar günü başlıyor. Survivor'ın analizlerinin yapıldığı Survivor Panorama'da izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Survivor Panoroma 2023'ü kimlerin sunacağı merak ediliyor. Survivor Panoroma 2023 sunucuları kim olacak? Yıllardır Panoroma'yı sunan Hakan Hatipoğlu bu sene olmayacak mı, neden olmayacak? İşte, Survivor Panoroma 2023 hakkında tüm detaylar...

Survivor Panoroma 2023 sunucuları kim olacak? Hakan Hatipoğlu Survivor Panoroma'da neden olmayacak?

Farklı kadrosu ve farklı formatıyla heyecanla beklenen Survivor 2023'e sayılı zaman kaldı. Akıl oyunlarının ön planda olacağı Survivor 2023'ün kadrosu yoğun ilgi gördü. Bugün yayınlanmaya başlayacak olan Survivor Panoroma'nın sunucuları merak ediliyor. Survivor Panoroma 2023 sunucuları kim olacak? Hakan Hatipoğlu Survivor Panoroma'da neden olmayacak? İşte, detaylar...

Survivor Panoroma 2023 sunucuları kim olacak? Hakan Hatipoğlu Survivor Panoroma'da neden olmayacak? - Resim : 1

Survivor Panoroma 2023 sunucuları kim olacak?

Ekranların vazgeçilmezi Survivor analizinin yapıldığı Survivor Panoroma bu akşam Tv8'de saat 23:15'te izleyicisinin karşısına çıkacak. Çoğunlukla Survivor'da yarışmış tanınan isimlerin sunduğu Survivor Panoroma, Ünlüler adı ile yayınlanacak. Merak edilen Survivor Panorama 2023 sunucuları henüz açıklanmadı.

Hakan Hatipoğlu Survivor Panoroma'da neden olmayacak?

Sosyal medyada dolaşan iddiaların ardından Hakan Hatipoğlu'nun bu sene Survivor Panoroma'da yer almayacağı konuşuldu. Fakat sunucuları henüz belli olmadığı için Hakan Hatipoğlu'nun da olup olmayacağı belli değil.

Geçtiğimiz sene yayınlanan Survivor Panoroma'da, eski Survivor yarışmacıları Hakan Hatipoğlu ve Damla Can ile Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın ablası Kübra Açıl sunmuştu. Aynı zamanda programa eski Survivor yarışmacıları da konuk oluyor.