Survivor Reşat'a şok hamle! Diskalifiye mi edilecek?

Survivor 2021 heyecan dolu bölümleriyle son hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sakatlanan Survivor Reşat hakkında yeni gelişmeler de yaşandı. Acun Ilıcalı’nın Reşat açıklaması tüm dikkatleri üzerine topladı.

Survivor Reşat'a şok hamle! Diskalifiye mi edilecek?

Survivor 2021 16 Ocak bölümünde yine nefesler tutuldu. Son oynanan dokunulmazlık oyununda elenecek olan isim de belli oldu. Ünlüler akımında en çok İlayda’nın ismi yazıldı ve İlayda hayranlarını hüsrana uğrattı. İkinci elenecek olan isim ise merak konusu oldu.

Birinci haftanın dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazandı. Yunus Emre’nin sergilediği performans ise izleyicilerin ağzını adeta açıkta bıraktı. Öte yandan gündemden düşmeyen Survivor Reşat hakkında yapılan açıklama ise dengeleri alt üst etti. Yapılan açıklamanın ardından Survivor Reşat’ın diskalifiye olup olmayacağı merak konusu oldu.

Acun ılıcalı açıklama yaptı iddiası

Öte yandan bir haber sitesi ise Acun Ilıcalı’nın Survivor Reşat hakkında açıklama yaptığını iddia etti. Ancak haberde herhangi bir açıklama yer almadı.

Surivor’da yaşadığı sakatlık nedeniyle gündemden düşmeyen Reşat Hacıahmetoğlu’nun durumu ne olacağı merak konusu oldu. Reşat Hacıahmetoğlu market oyununda da yer almamıştı. Bu durumda Survivor Reşat’ın diskalifiye olacağı iddialarını güçlendirdi.

Reşat’ın sağlık durumunun ne durumda olduğu da hayranları tarafından merak konusu oldu.

İlerleyen bölümlerde parkura dahi çıkamayan Survivor Reşat ile ilgili Acun Ilıcalı’nın bir açıklama yapması bekleniyor.