Nisa Bölükbaşı'na Sahra Işık'tan derin darbe: Barış'tan ayrıldın Ogedaylasın

Survivor All Star'da Sude-Ogeday-Nisa-Mert arasında yaşananlara tuz biber olacak bir paylaşım geldi. Survivor'un eski yarışmacısı Sahra Işık olay bir paylaşım yaparak "Nisa kusura bakma önce Barışlaydın. Barış'tan ayrıldın burada Barış'ı kötülüyorsun şimdi Ogedaylasın" dedi ve devam etti.

Nisa Bölükbaşı'na Sahra Işık'tan derin darbe:  Barış'tan ayrıldın Ogedaylasın

Survivor All Star'da sular durulmuyor. Makbule Şakalakoğlu ile aşk yaşadığı söylenen Mert Öcal'ın Survivor All Star'da Sude ile yakınlaşması dikkat çekmişti. Ogeday ve Nisa'nın tepkisini çeken yakınlaşma konseyin gündemine bile oturmuştu. 

İşte elenen yarışmacı Survivor Sahra'nın, Nisa'ya odaklandığı paylaşımı:

"Nisa ve Ogeday büyük yanlış yaptı. Asla doğru değil. Nisa kusura bakma önce Barışlaydın. Barış'tan ayrıldın burada Barış'ı kötülüyorsun şimdi Ogedaylasın. Kim sana ne söyledi? Şimdi Mert ve Sude ilişkisi var ya da yok. Sizi ne ilgilendiriyor?" 

Mert sinirlendi, Acun Ilıcalı şaşırdı

Aşk dedikodularının ardından Mert yarışmayı bırakabileceğini bile söyleyerek Acun Ilıcalı'yı şaşırtmıştı. Mert, "Nisa ve Ogeday, insanlar özel hayatlara burunlarını sokmaya başladı" diyerek sinirlenmişti. Acun Ilıcalı ise '15 yıllık Survivor hayatımda ilk kez böyle bir şey gördüm" diyerek şaşkınlığını gizlememişti.