Survivor Sema Aydemir, Dilber elbisesini giydi! Pavyon dansıyla çok tartışıldı

Eski milli atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir, İnci Taneleri dizisiyle popüler olan Dilber dansını yaptı. Survivor Sema’nın dansı takipçileri tarafından eleştirildi.

Uzun süredir merakla beklenen 'İnci Taneleri' dizisi, bu akşam ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkıyor.

Büyük merakla beklenen İnci Taneleri dizisi yayınlandığı fragmanlarıyla sosyal medyada dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

‘İnci Taneleri’ dizisinde Dilber’e hayat veren Hazar Ergüçlü’nün yaptığı dans çok konuşulmuştu.

Survivor Sema Aydemir, Dilber elbisesini giydi! Pavyon dansıyla çok tartışıldı - Resim : 1

Dilber akımına Survivor'a üç kez katılan ve böylelikle geniş kitlelerce tanınan Sema Aydemir de katıldı. İnci Taneleri dizisiyle popüler olan Dilber dansını yapan Aydemir mini elbisesini giyip cesur dansını takipçilerinin beğenisine sundu.

Aydemir, "Dilber hepimizi ele geçirdi, Dilberlere tercih edilince acil oynuyoruz (bu arada pavyonlara özendiriyorsunuz falan diyenlere; ya arkadaş iki geyik yaptık, hiç mi pavyon bilmiyordu insanlar. İçinde olan gidiyor olmayanın zaten be işi var, ben mi yani saçmalamayın lütfen, bu zamana kadar spora özenmediniz de pavyon mu ilginizi çekti?)" dedi.

TAKİPÇİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Sema Aydemir'e paylaşımında dolayı tepki yağdı. Aydemir'in paylaşımına "Gerek var mıydı? Hiç yakışmadı!", "Örnek insansın özendirmeye gerek var mı?'' şeklinde yorumlar yapıldı.