Survivor'da gözyaşları sel oldu!

TV8'de yayımlanan Survivor son bölümde ünlüler takımında yarışan oyuncu Batuhan Karacakaya gördüğü rüyayı anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı!

Survivor'da gözyaşları sel oldu!

Survivor son bölüm yine nefes kesen mücadelelere zaman zaman ise duygusal anlara sahne oldu. Ünlüler takımından Batuhan anlattığı rüyayı anlatırken gözyaşlarını tutamadı. 

İlk eleme adayı belli oldu

Heyecan dolu konseyde adı en çok yazılan isimle beraber ilk eleme adayı belli oldu. Ünlülerin dokunulmazlığı kaybetmesiyle takım bir aday çıkardı. O isim ise yarışmaya yeni katılan Yiğit Oruçoğlu oldu.

Survivor'da gözyaşları sel oldu! - Resim : 1

''Daha önümde çok uzun yollar var''

Yiğit, "Potadayım. Buraya yeni geldim. Daha önümde çok uzun yollar var. Pes etmeyeceğim ve mücadele edeceğim. Takım arkadaşlarıma saygı duyuyorum. Herkes istediği ismi yazabilir. Benim için oy atan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Batuhan Karacakaya gördüğü rüyayı anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı

Survivor son bölümde ünlüler takımında yarışan oyuncu Batuhan Karacakaya gördüğü rüyayı anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Gece çok erken yattıkları için defalarca uyandığını söyleyen Batuhan, "Uykumu alıp her kalktığımda geceydi. Son uyuduğumda garip rüyalar görmeye başladım." diyerek rüyasını anlattı.

Survivor'da gözyaşları sel oldu! - Resim : 2

"Özellikle ailemi gördüm''

Batuhan, "Özellikle ailemi gördüm. Eve giriyordum ses çıkarmadan. Annem kız kardeşim babam televizyon izliyor. Televizyonda Acun abi haftanın SMS birincisi Batuhan diyor." diye konuştu.

Sözlerinin devamında Batuhan "Baya seviniyorlar. Kız kardeşim ayağa kalkıyor. Ben onların arkasındayım. Onlara hiçbir şey söyleyemiyorum" ifadelerini kullandı.

Survivor'da gözyaşları sel oldu! - Resim : 3

''Rüyamdan ağlayarak uyandım''

Rüyasından ağlayarak uyandığını anlatan Batuhan "Ben buradayım diyemiyorum. O mutluluklarını paylaşmayı o kadar çok isterdim ki. Rüyamdan ağlayarak uyandım. " şeklinde anlattı.

''Burası o kadar garip ki, hiç bir etkileşimin yok''

Ailesine özlemi Batuhan "Burası o kadar garip ki, hiç bir etkileşimin yok. Bir video, bir fotoğraf. Onlardan alacağım bir cümle beni o kadar mutlu eder ki." sözleriyle dile getirdi.

Survivor'da gözyaşları sel oldu! - Resim : 4

''Onları aşırı özlemişim''

Konuşmasının devamında Batuhan "Rüyamdan çok etkilendim. Bir daha da uyuyamadım. Onları aşırı özlemişim. Kim bilir nasıl mutlu olmuşlardır. Onları çok seviyorum." diye ifade etti.

''Ben güçlüyüm, onları gururlandırmaya devam edeceğim''

Güçlü durmaya devam edeceğini anlatan Batuhan "Burada kaldığım sürece bu beni daha da güçlendirecek. Ben güçlüyüm, onları gururlandırmaya devam edeceğim. 5 hafta aç kalayım böyle güçlü durmaya devam ederim" diyerek sözlerini tamamladı.

BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Karacakaya, 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Oyuncu Aşk-ı Memnu dizisinde 2008 ile 2010 yıllarında "Bülent Ziyagil" rolünü canlandırdı. Daha sonra Umutsuz Ev Kadınları dizisinde "Mert" karakterini canlandırdı ve birçok filmde rol aldı Diriliş Ertuğrul dizisinde "Dündar" rolünü canlandırdı. Genç oyuncu 1.82 boyunda ve 75 kilodur.