Survivor sunucusu Murat Ceylan, aracının bagajına alışveriş poşetlerini yerleştirirken kafasını bagaj kapağına çarptı

Survivor'da yarıştıktan sonra yarışmada sunuculuk yapmaya başlayan Murat Ceylan, önceki gün Nişantaşı'nda 1 milyon 250 bin TL'lik lüks aracıyla görüntülendi. Aracının bagajına alışveriş poşetlerini yerleştiren Ceylan, talihsiz bir kaza yaşadı. Sunucu, kafasını bagaj kapağına çarptı.

Survivor sunucusu Murat Ceylan, aracının bagajına alışveriş poşetlerini yerleştirirken kafasını bagaj kapağına çarptı

Survivor'da yarıştıktan sonra yarışmada sunuculuk yapmaya başlayan Murat Ceylan, önceki gün Nişantaşı'nda 1 milyon 250 bin TL'lik lüks aracıyla görüntülendi. Alışveriş sonrası aracına gelen Ceylan bir de talihsiz kaza yaşadı.

Aracının bagajına alışveriş poşetlerini yerleştiren Ceylan, talihsiz bir kaza yaşadı. Sunucu, kafasını bagaj kapağına çarptı.

Survivor sunucusu Murat Ceylan, aracının bagajına alışveriş poşetlerini yerleştirirken kafasını bagaj kapağına çarptı - Resim : 1

Survivor yarışmasının sunucusu  Murat Ceylan, önceki gün City’s Nişantaşı’nda görüntülendi. AVM’nin valesinden 1 milyon 250 bin TL’lik lüks aracını teslim alan Ceylan, yaptığı alışveriş poşetlerini bagaja yerleştirdi.

Kafasını bagaj kapağına çarptı

Bu sırada sunucu ufak bir kaza geçirdi, poşetleri yerleştirirken kafasını bagaj kapağına çarptı. Yaşadığı talihsiz kazanın ardından Ceylan, aracına binip evinin yolunu tuttu.