Survivor teklifini neden reddetti? Batuhan Karacakaya’dan olay yaratacak itiraflar: Acun Ilıcalı, garantisini verdi ama dilemedi

Acun Ilıcalı’nın sevilen yapımı Survivor yarışmasında üçüncülükle ayrılan oyuncu Batuhan Karacakaya, ünlü yapımcı hakkında açıklamalarda bulundu. Ilıcalı'nın söz vermesine rağmen annesinden özür dilemediğini söyleyen Karacakaya "Acun Ilıcalı, parasını verdiği için herkese her şeyi söyleyebileceğini zannetti" dedi.

Survivor teklifini neden reddetti? Batuhan Karacakaya’dan olay yaratacak itiraflar: Acun Ilıcalı, garantisini verdi ama dilemedi

Aşk-ı Memnu dizisindeki Bülent rolüyle hafızalara kazınan Batuhan Karacakaya, son olarak Survivor’daki performansıyla adından söz ettirmişti.

O dönemde annesinin yapmış olduğu bir paylaşımdan dolayı gündemde kalan Batuhan Karacakaya, hem olayın iç yüzünü anlattı hem de Acun Ilıcalı'ya sitemde bulundu.

“ÖZRÜNÜ TUTMADI"

Survivor'da yaşadığı haksızlıklardan ve annesinin paylaşımından dolayı tepki çektiğinden bahseden Karacakaya, Acun Ilıcalı’nın kamuoyunda özür dileyeceğinin garantisini verdiğini ama özür dilemediğini belirtti.

Acun Ilıcalı’ya her seferinde bunu hatırlattığını ve özür dilemediğini aktaran Karacakaya, Haber Bahane programında şunlar söyledi:

Ben yarışmada koşmaktan başka size ne yaptım? Annemle olan konuşmayı halletmek için yanına gittik. Acun Ilıcalı, anneme söyledikleri için kamuoyunda özür dileyeceğinin garantisini verdi ama dilemedi.

Ben bu yüzden Survivor All Star teklifini kabul etmedim. Bana söylenen lafı yerim ama anneme haksızlık yapıldı. Yapım ekibiyle 1 saat toplantı yaptık ve içimdeki her şeyi söyledim. Acun Ilıcalı'ya kendimi her fırsatta hatırlattım ama özür dilemedi. Ben şu an Survivor'da annesine laf edilen biri olarak laf yiyorum."