Survivor Turabi, annesine seslendi... Kurduğu cümleyi okuyanlar büyük şaşkınlık yaşadı

Survivor’daki başarısıyla yıllardır adından sık sık söz ettiren Turabi, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Turabi’nin son paylaşımı ise büyük şaşkınlık yarattı.

Survivor Turabi, annesine seslendi... Kurduğu cümleyi okuyanlar büyük şaşkınlık yaşadı

Survivor’da gösterdiği performansla yıllardır konuşulan Turabi, All Star'dan sakatlığı nedeniyle elenmişti. Turabi’nin sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında bulunuyor.

Survivor Turabi, annesine seslendi... Kurduğu cümleyi okuyanlar büyük şaşkınlık yaşadı - Resim : 1DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Turabi Çamkıran son olarak son olarak annesine seslendiği paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Survivor Turabi, annesine seslendi... Kurduğu cümleyi okuyanlar büyük şaşkınlık yaşadı - Resim : 2“KEŞKE O GECE BABAMI ODANA ALMASAYDIN”

 Instagram hesabından bir gençlik fotoğrafını yayınlayan Turabi, "Kim derdi bu tip milyon dolarlar kazanacak ve dünyanın bir numaralı "Reality Tv Show" yıldızı olacak. Hayallerinizden vazgeçmeyin gençler. Eğer bu tip başarılı olduysa, sen de olursun! Tipe bak. Tipini diktiğim. Evladım olsa sevmem bu tipi. Ana, baba kusura bakmayın 14 sene evinizde bu tipe katlandığınız için. Genç yaşta evden kaçarken beni neden durdurmadığınızı şimdi anlıyorum. Evimde böyle tip olsa de get nalet diye diye kovardım evden" dedi. Turabi daha sonra annesine seslenerek "Bak Meryem Sultan bak. Yaptığını beğendin mi? Keşke o gece babamı odana almasaydın da insanların başına bu tipi bela etmeseydin" ifadelerini kullandı.

Survivor Turabi, annesine seslendi... Kurduğu cümleyi okuyanlar büyük şaşkınlık yaşadı - Resim : 3