Survivor'ın yıldızının en özel anları ifşa oldu!

Geride bırakmaya hazırlandığımız yıla damga vuran Survivor, dillerden düşmüyor. Survivor'da Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı’nın olay öpüşme videosu ifşa olmuştu. İkilinin videosundan sonra Survivor Evrim, Yasin, Aycan ve Sercan Yıldırım'ın en özel anları ifşa oldu.

Survivor'ın yıldızının en özel anları ifşa oldu!

Survivor'da aşklarını inkar eden Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'nın özel anları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yağcı ve Bölükbaşı'nın olay öpüşme videosu ifşa olmuştu. Skandal ifşanın ardından bu olay, günlerce konuşulmuştu. 

Survivor'ın yıldızının en özel anları ifşa oldu! - Resim : 1

Sğrekli ilişkilerini inkar eden Barış ve Nisa geçtiğimiz günlerde, son noktayı koydu. Ve bir ilişki yaşadıklarını ilan etti. Nisa Bölükbaşı, sosyal medya hesabından Barış Murat Yağcı ile el ele çekilmiş fotoğrafını paylaşmıştı. 

Survivor'ın yıldızının en özel anları ifşa oldu! - Resim : 2

Murat Yağcı, Nisa ile aşk iddia iddialarını yalanlanmıştı, Barış, "Bu tarz haberlerin artık bir son bulması lazım. Nisa'nın yaşı daha çok küçük ve ailesi de yıpranıyor" demişti.

Bakın Survivor Aycan ne paylaştı?

İkilinin ifşa olan videosunun ardından  Survivor Evrim, Yasin, Aycan ve Sercan Yıldırım göndermeli paylaşımlar yaptı.

Survivor'ın yıldızının en özel anları ifşa oldu! - Resim : 3

Burnu uzayan emoji koydu

Aycan ise imalı bir emoji paylaştı. Aycan Yanaç yalanlama açıklamalarından sonra ortaya çıkan öpüşme videosunu görünce burnu uzayan emoji paylaştı.

Survivor'ın yıldızının en özel anları ifşa oldu! - Resim : 4

Mert Öcal ise “Herkes tt olmuş konuların benle bir alakası yok öpüyorum, herkese başarılar” iafdelerini kullandı.

"Sıradaki youtube videosu ne acaba hahahahhaa”

Survivor Evrim de, duygularını imalı bir yorumla yazdı. Üst üste paylaşımlar yapan Evrim Keklik “Düşmez kalkmaz bir Allah! Sıradaki youtube videosu ne acaba hahahahhaa” notunu düştü.

Survivor'ın yıldızının en özel anları ifşa oldu! - Resim : 5